Legjobb naturál ektomorf testépítők?
Figyelt kérdés
Tudnátok írni pár nevet?2016. jan. 17. 22:21
11/30 anonim válasza:
Én egyet nem értek: okoskodsz, ha az emberek 30 éve edzenének izmosabbak lennének Corteznél. Lehet, simán, ha jobb a genetika. Itt egy a probléma: mi a fa*ért nem edzenek? Meg volt nekik tiltva?
12/30 Cortez70 válasza:
Ennyi. Meg tőlem fikázhat pàr isneretlen kisgyerek, attól èn mèg nem leszel kevèsbè izmos. Èlőben csak elismerèst kapok, a teremben is. Sőt sokan kérdezik,hogy mièrt nem versenyzek. Nyilván ahhoz nem lennèk jó. Minek legyek mondjuk hatodik? ;)
13/30 anonim válasza:
Ez a szint. Apám 30 évig focizott, haverokkal gyerekkorban napi 3-4 órát, felnőttként is heti 3-5 alkalommal 1-2 órákat, megvolt a társaságuk. Erre mondták a barmok ha ennyit focizik más már focista lenne, így mi értelme, meg ilyenek. Élvezi, szereti valaki a focit, annak focistának kell lennie, vagy minek csinálja, az hogy sportol, kikapcsolódik nem számít.
15/30 anonim válasza:
Cortez, megint nem fikázott senki, csak szokás szerint elborult az agyad (a koksztól), és te sértegetsz másokat, ha épp nem dícsérnek. Annyit írtak, hogy neked sincs jó genetikád ehhez a sporthoz, nem azt, hogy nem vagy izmos.
17/30 A kérdező kommentje:
De hol szerepelt a kérdésben, hogy Corteznek milyen genetikája van?
2016. jan. 18. 12:28
18/30 Cortez70 válasza:
Sehol, csak valamit mègis jól csinálhatok, mert minden kèrdésnèl ràmkattannak a kisgyerekek. Nehéz nekik feldolgozni, hogy 45 èvesen jobban nézek ki mint ők. ;)
19/30 anonim válasza:
Szerintem neked van kisebbségi komplexusod Cortez, mert te bizonygatod minden kérdésnél, hogy ennél meg ennél is jobban nézel ki, meg az emberek 99 %-ánál, meg persze annál is, akinek nem tetszik a válasza (és ezt te mind látatlanban így megmondod). Után ha ezek az "érveid" elfogynak, akkor jössz azzal hogy milyen tökéletes életed van meg milyen jó munkád meg megvanm indened. Csak azt nem tudom minek kell ezt itt állandóan bizonygatnod, főleg az általad lenézett "kisgyereknek". Vannak bajok...
20/30 Cortez70 válasza:
Nincs komplexusom, tudom hol a helyem. Jól,nézek ki, de versenyhez kevés vagyok. Ennyi. Mindig ti kezditek a vitát. Én ehhez a kérdéshez is írtam normális választ, hogy Nagy fantomas. Utána engem kezdtek fikázni. Sosem én kezdem a balhét figyeld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!