Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezekkel a feltételekkel hány...

Ezekkel a feltételekkel hány kilós leszek?

Figyelt kérdés

Tudom,helye kérdés ,csak kíváncsi vagyok. :D

176cm-es nő vagyok, kb 15-18%-ra szeretném ha lemenne a testzsírom, és mellé persze szeretnék izmot építeni. Enyhén kockás has, kerek fenék, formás lábak és izmos karok. Az izomalap megvan, fenékre kell még erősítenem meg diétáznom. Célom elértével hány kg leszek majd? Szerintem 60-65kgra kell lediétáznom magam,aztán jöhet még egy kis plusz izom.

Remélem azért érthető. :D

2016. jan. 17. 21:42
 1/8 Cortez70 ***** válasza:
Szerintem is jó lennél 60, de inkább 65 kilósan, ha van elég izom. Egyszerre nem nagyon megy az izomnövelés és zsírleadás, mert más-más étrend kell hozzá, de kezdőknek kis ideig menni szokott.
2016. jan. 17. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
60-65 körül, de igazából lényegtelen, a forma jó legyen, amilyet szeretnél, gondolom az számít :D
2016. jan. 17. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért én annyit hozzátennék, hogy ismereteim szerint (ha tévedek, Cortez kijavít, én még nagyon kezdőcske vagyok a témában) 15-16% testzsírnál nem látszik a kockahas.

Ahhoz a zsírt le kell vinni 10% alá, ami nőknél nem egészséges.

2016. jan. 17. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja persze az izom épitését meg a diétát nem egyszerre gondoltam. Most épp a diéta zajlik,de izom van már,csak majd még szeretnék azokra a területekre,ahova eddig nemigen sikerült építeni,ami a fenék meg has. Kar,láb,hát nagyjából rendben van már.
2016. jan. 17. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát én csak a neten terjengő képek alapján lőttem be egy célt,ahol 15% körül már ki lehet venni a kockákat, annyi szerintem nőként bőven elég,az alatti állapot nekem személy szerint már nem tetszik,nem nőies. De kinek mi.
2016. jan. 17. 21:58
 6/8 Cortez70 ***** válasza:
Nőknél 14 körül látszik már alkattól függően. Férfiaknál 12 alatt.
2016. jan. 17. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:

De a 14% sem egészséges. Bár ki mit vállal be...

[link]

Ebből a cikkből indulok ki, mostanában elég sokat olvasom az oldalt.

2016. jan. 17. 22:05
 8/8 Cortez70 ***** válasza:
Nőknél nem annyira. Én meg zsíros lennék 14-gyel. :)
2016. jan. 17. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!