Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockahas vékonyan?

Kockahas vékonyan?

Figyelt kérdés
Vékony alkatú vagyok, nem nagyon van rajtam fölösleg. Elkezdtem edzeni pár napja, a legjobban jelenleg a hassal foglalkozom. Szóval az lenne a kérdés, hogy ahhoz hogy rajtam pár hónap múlva lehessen látni a kockákat, ahhoz fontos lenne az étrend? Sok helyen olvastam már hogy normális étrend nélkül nem érsz semmit, de én amúgy is elég nehezen hízó tipus vagyok, még így is figyelni kell az étrendre? Persze próbálok sok fehérjét enni minden nap.

#kockahas #kockahas étrend #kockahas vékonyan
2016. jan. 17. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Az rhadt hülyén néz ki, hogyha valakinek tiszta vékony a testalkata és csak a hasa kockás.. Ne csak a kockahasra menj, sőt az legyen az utolsó izomcsoportod, amit fejleszteni akar.. Ne a hasad legyen elsőnek.. Amúgy meg egyél sokat napi 2g*ttkg fehérje és napi 4-6g*ttkg szénhidrát.
2016. jan. 17. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Tapasztalatból mondom; nem. Ha komolyabban rágyógyulsz a témára, úgyis megjő az étvágyad annyira, hogy az elején fejlődj. Mivel sovány testalkatod van, nem félő, hogy a hirtelen jött étvágyad a hasad, derekad részére csoportosulna.

Ehhez persze az kell, hogy rendesen eddzél. Lehet otthon is, hasazhatsz kedvedre, de ne hanyagold el a többi izomcsoportot sem, már csak az étvágy beindítása miatt sem. Szóval guggolás, kitörés, fekvők, tolódzkodás, karhajlítás,.. Ezek mind mehetnek az elején, még súlyzó sem nagyon kell hozzájuk. Mellé berakod a hasprést, felülést, fene tudja még mit szeretnél és kész. Ha megizzasztod magad és becsületesen végigcsinálsz x*x-et rendszeresen, akkor "pár hónap múlva", tehát nyáron már látványos eredményeid lehetnek.

2016. jan. 17. 01:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kicsit rosszul írtam, de nem csak hasra edzek hanem mindenre, csak a legtöbb időt, gyakorlatot a hasra szánok.
2016. jan. 17. 01:07
 4/7 anonim ***** válasza:

1 has edzést lebonyolítasz 20 perc alatt kb.

1 hát edzést meg hogyha normálisan akarod megcsinálni otthon (nem tudom hogy jársz-e kondiba) akkor az minimum 45 perc. vagy több. Mondom, a has legyen az utolsó.

2016. jan. 17. 01:21
 5/7 anonim ***** válasza:
És amit a második írt, hogy nyárra meg jön az eredmény. Arra csak annyit mondok, hogyha csak nyárra tervezed ezt a kis edzegetést, akkor ez nem a te sportod, hogy 4 hónap alatt kiakarod magadat gyúrni.
2016. jan. 17. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, fontos az étrend, a legfontosabb. Olvasd el a Sárga kapszula című könyvnek legalább a kaja részét (ingyen le tudod tölteni,rövid, érthető).
2016. jan. 17. 06:35
 7/7 Cortez70 ***** válasza:
41%
Étrend az izmosodáshoz is kell kérdező. Szerinted tápanyag nélkül hogy lesz izomnövekedés?
2016. jan. 17. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!