Hogyan érhetem el a Pumped Gabo féle szálkás formát?
Azt hallottam hogy a diéta olyan izomveszteséggel jár mintha elölről kezdeném az egészet (naturálba). Ez mennyire igaz? Pl pumped gabo nem túl nagy azt meglehet tartani?
Én inkább a mezomorfhoz hasonlítanám magam.
És egy szálkás formát hogy lehet megtartani? Milyen edzésmódszer és étrendmódszerrel?
tdefggdfhjjhgk
Úgy értem az edzésmódszert hogy magas ismétlés szám kisebb súllyal vagy kevesebb ismétlés szám nagyobb súllyal?
A kaját meg úgy hogy mennyi ch és fehérje szükséges a megtartáshoz? Gondolom nem annyi mintha tömegelnél, vagy a szálkásító étrendnél maradni mert akkor még nagyobb lenne a veszteség.
#7, igen.
Kérdező: nem kis súllyal kell szálkásítani, az egy orbitális nagy baromság, tévhit. Szálkásításkor is tartjuk a nagy súlyokat, amivel csak 6-12 ismétlés megy sorozatonként. Fehérje az minimum 2g x ttkg, de inkább 2,5g x ttkg legyen szálkásításkor naponta, zsír az 0,5 g x ttkg, ch meg annyi, hogy tudjon fogyni a zsír, ezt ki kell tapasztalni, mert mindenkinél más értéket ad ki. Kezd el csökkenteni a ch-t, a fehérje meg maradjon magas.
Olvass: google: szálkásítás tévhitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!