Mondanátok egy nagyon kezdő edzéstervet?
Heti 3 teljes testes edzés, pl:
Plusz ajánlom a Sárga Kapszula című könyv elolvasását, ingyen le tudod tölteni.
Harminc kiló súlyfelesleggel fegyencedzés... Na persze... :D
Én spec még az alapgyakorlatok mindegyikével sem boldogulok.
Kérdező, mi bajod a súlyzókkal? Két darab egykilósat már egy ezres körül lehet kapni. De van olyan ismerősöm, aki az első hetekben 1-1 kg sót markolt meg, és azzal edzett!
Szerintem kis súlyokkal kezdj, emellett hasprés. Legalábbis én perpill ezzel indítottam, ezt javasolták nekem. De próbálkozz, lehet, te eleve nagyobb súlyokkal indíthatnál.
Most miért is kell kötözködni?
A fekvőtámasz kezdő szintje a fegyencben a falnál végzett karhajlítás mindenki meg tudja csinálni. Pont tőled nem vártam, hogy leszólod a beírásom. ;)
Nem leszóltalak, sorry, ha úgy jött le, nem ez volt a szándékom (tudod, hogy bírlak).
Csak azt hiszitek, az olyan egyszerű. A falnál fekvőtámasz még ok, de hidd el, van olyan gyakorlat, amiből a kezdés is sok. Magamból indulok ki. Bár elfogadom, az ugyanolyan szélsőséges szemlélet, mint a tietek.
Csak tudod, hiába vagytok a saját területeteken profik (kaja, edzés, és ezt maximálisan elismerem), de azt a legtöbben csak elméletben tudjátok, milyen mozogni egy eltunyult, elhízott testtel, ahol ráadásul izom is alig, és esetleg évek óta nem volt használva.
Az már szerencsésebb eset, ha valaki csak elhízott, de alatta az izomzata rendben. Az el fog boldogulni a fegyenedzéssel valóban, míg az első kategória nem, csak némi alapozás után. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!