Minek szálkásítás alatt edzeni? Valaki valami jó testsúlyos edzést?
Sziasztok, első kérdésem az lenne minek edzeni diéta alatt? Úgy is le lehet, diétázni hogy nem edzünk? Hanem mondjuk csak simán aerob mozgást végzünk? PL: Hétfő reggel futás és este is. Ezeket ugyanígy szerdán és pénteken is.
Valaki tudna küldeni/linkelni egy jó saját testsúlyos edzést?
Lehet zsírt veszteni mozgás nélkül, de ugye az izmok költséges dolgok, úgyhogy ha nem használod őket, hajlamos bontani őket a test, fehérjebeviteltől függetlenül. Minél nagyobb a kalóriadeficit, annál inkább. S persze minél nagyobb a nem alap izomtömeged, annál fontosabb az edzés a megtartásában, nincs ebben semmi különös.
Plusz milyen már szálkásításkor nem edzeni? Ha egyszer ráveszem magam a rendszeres edzésre, én nem akarok majd leállni vele (tényleg nem, sosem, ha bírom, 126 évesen is nyomom majd, persze az akkori állapotomhoz mérten). Rossz vagyok újrakezdésben, ezt a túrázásnál is tapasztalatom, pedig azt elvileg szeretem. S edzeni azért jól is esik, közérzet, energia környékén is ad azért valamit, nemcsak az izmokról van szó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!