HMBbol baj ha napi akar 10-15g is megy?
Figyelt kérdés
Ugye a javasolt a napi 3g. Csak hat 1 grammot ugy kell kicsipegetnem aztan vagy kevesebbet rakok bele vagy tobbet de inkabb tobbet. Nincs kedvem vele szorakozni hogy pont 1g legyen mert ott ulok akkor perceket. Szoval igy ez nem lenne baj? :DD2016. jan. 12. 22:10
2/9 A kérdező kommentje:
Próbálok azért nem pazarolni ennyit. De hát már rendesen rosszul vagyok mikor kb 18adjara kanalozok ki 1grammot.
2016. jan. 12. 22:15
3/9 anonim válasza:
Eközben a tápkieggyárban [link]
5/9 anonim válasza:
Te belehalnál,ha egyszer írnál egy :D-t?
6/9 Cortez70 válasza:
Én így szoktam és kész. Azt írok amit akarok.
7/9 Cortez70 válasza:
Meg nehogy már emiatt beugassál nekem kisgyerek! Te halnál bele ha találkoznál velem. Kiskocsog még megmondja, hogy mit írhatok. Beszarás.
8/9 anonim válasza:
Miért,mit tennél,ha találkoznánk?;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!