Ti mit gondoltok arról, hogy Gáspár Győzike superbody-ra készül, mint versenyző? Itt tart a testépítés?
Az egészséges táplálkozás súlyzós edzesséssel nem jelent testépítést.
A testépítés alatt a testépítő versenyzést értettem.
A súlyzós edzéssel és az egészséges kajaval nincsen gondom, csupán szo szerint leirtam mirol szol a testepites, nem fuztem hozzá véleményt.
mondjuk legyen az amerikai foci.
De mint már korábban is leírtam a testépítés alatt a testépítő versenyzést értem.
Nem a súlyzós edzést és egészséges táplálkozást.
Akkor te így definialtad az amerikai focit. Ezen belül írhattál volna igaz dolgokat, amiben ezt is gáznak tünteted fel. (De egy amerikai focis is edz súlyokkal meg figyel a kajára még sem lesz testépítő, mondjuk ez lényegtelen, mert a definícót meghatározhatod, amin belül aztán leírod a dolgaidat)
Én csupán leirtam hogy az én szótáramban a testépítes az a testépitő versenyzés amiről pedig írtam egy csomó mindent amik egytől egyik igaz tényszerű megállapítások voltak.
Az egyetlen dolog ami az én véleményem volt hogy szerintem nem győzike miatt lesz gáz a testépítés, hanem már alapból az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!