Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy Gáspár Győzike superbody-ra készül, mint versenyző? Itt tart a testépítés?

Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 20:53
1 2
 11/20 Cortez70 ***** válasza:
90%
Elcseszett genetikája van, széles csípővel. Az életben nem lesz esélye még az utolsó előtti helyre sem.
2016. jan. 11. 21:11
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom mikor lesz a verseny, de pont ma lattam egy videót, se melle se karja..
2016. jan. 11. 21:14
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
ez már tényleg vicc ami itt megy... a testépítés tényleg átment buzlásba ahogy bunny mondta
2016. jan. 11. 21:20
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Az egészséges táplálkozás súlyzós edzesséssel nem jelent testépítést.

A testépítés alatt a testépítő versenyzést értettem.

A súlyzós edzéssel és az egészséges kajaval nincsen gondom, csupán szo szerint leirtam mirol szol a testepites, nem fuztem hozzá véleményt.

2016. jan. 11. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Abból a testből még egy raklap szteroiddal sem lehet kihozni semmi jót.:D
2016. jan. 11. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
#5 Mondj egy általad kedvelt sportot, hidd el én is tudok rá hasonló hülyeséget kitalálni. Amúgy mégis melyik élsportoló nem doppingol szerinted?
2016. jan. 11. 23:01
 17/20 anonim ***** válasza:
35%
5 ös. Nyilván egy elhízott sikertelen ember aki itt és így próbálja magát nyugtatni.
2016. jan. 11. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

mondjuk legyen az amerikai foci.

De mint már korábban is leírtam a testépítés alatt a testépítő versenyzést értem.

Nem a súlyzós edzést és egészséges táplálkozást.

2016. jan. 11. 23:40
 19/20 Szergej55 ***** válasza:
70%
De akkor erre mondhatnám, hogy ha te a mezőn játszol meccset a barátokkal, az nem amerikai foci, mert én az alatt csak a minősített versenyzést értem.
2016. jan. 12. 00:14
 20/20 anonim ***** válasza:
64%

Akkor te így definialtad az amerikai focit. Ezen belül írhattál volna igaz dolgokat, amiben ezt is gáznak tünteted fel. (De egy amerikai focis is edz súlyokkal meg figyel a kajára még sem lesz testépítő, mondjuk ez lényegtelen, mert a definícót meghatározhatod, amin belül aztán leírod a dolgaidat)

Én csupán leirtam hogy az én szótáramban a testépítes az a testépitő versenyzés amiről pedig írtam egy csomó mindent amik egytől egyik igaz tényszerű megállapítások voltak.

Az egyetlen dolog ami az én véleményem volt hogy szerintem nem győzike miatt lesz gáz a testépítés, hanem már alapból az.

2016. jan. 12. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!