Tudnatok csatolni grafikont? (GH)
Sajna épp az a gond, hogy szinte csak angol nyelven elérhető az információ. Talán a (tudományos szempontból) legkimerítőbb oldal a kezdetekben a leangains.com volt, ami 2007-ben indult, de persze még mindig létezik, és fent van minden infó, néha még frissül is. Szerintem az egyik legjobb forrás ebben a témában.
Ma már rengeteg infót lehet találni, ha rákeresel az "intermittent fasting growth hormone" szavakra (az intermittent fasting rövid távú böjtöt jelent, a leangains értelmezésében 16-20 órásat).
Pl. itt egy táblázat:
Ebben a tanulmányban ahogy teltek a böjtnapok, úgy növekedett a GH, a csúcsot a 26. napon érte el, 0.73-ról 9.86-ra emelkedett, vagyis több, mint 13-szorosa, de már az ötödik napon is a négyszerese volt.
Youtube-on is akad pár videó, pl:
https://www.youtube.com/channel/UCYL8hJdhUkfPFopgagkb_DQ/vid..
Látom már megint picsogsz meg nyomod a pirosat :D :D :D
Én erre írtam a kérdést:
"De ezekből mit szűrsz le mégis? Nem tudod változtatni a dolgokat, ettől nem leszel izmosabb, meg eddig is tudtuk, hogy csökken a termelés a kor előrehaladtával. Most ha ezt látod grafikonon is akkor mi történik? :)"
És nem én pontoztalak. Én beszólok, de nem pontozok ha nem tetszik valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!