Tudnatok csatolni grafikont?
Figyelt kérdés
Hello.Valaki el tudna magyarauni,vagy tudni csatolni(ez lenne a jobb) grafikont a ferfiuak (es a nok) hormomhaztartasarol,a kor elorehaladtaval?(foleg 10-25eves korig erdekel.)Elore is koszonom.Minden valaszt ertekelek.2016. jan. 8. 20:42
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Sokat segítettel, el sem kezdem keresni :D Ez egyébként ugye nagyon egyéni, kinek mikor nő meg a termelés, vagy mikor kezd csökkenni, lehet pár év különbség.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
1#:Remek valasz,koszonom szepen.Megtenned nekem,hogy keresel egy ilyen tablazatot ,szuletes kozeli idoponttol,20eves korig?sajnos mind3 csak 15tol mutatja.elore is koszonom.
3#:Koszi,az elmeleti tudasom fejlesztesere,es mert kivancsi vagyok a hormonhaztartasra.
2016. jan. 8. 23:17
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ utolsó,most tudtam megnézni gépről amit linkeltél,mert a telefonon nem töltött be.
2016. jan. 10. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!