Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon hol rontottam el?...

Vajon hol rontottam el? Hogyan tudnék megszabadulni a feleslegtől?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 éve aktívan kondizok és nem látszik meg rajtam az eredmény. Volt 1 év kihagyásom a vizsgák miatt és sajnos visszaestem. Főleg a hasamnál a meglévő zsír rétegem miatt amit hosszú év után sem tudtam leadni miközben rengeteg,kemény felüléseket csináltam és ennek köszönthetően még vastagabb lett a hasam.Persze minden más izmot is kidolgoztam főleg a combomnál is ami nagyon is látszik,de azért ott is van felesleg.Azért kardióztam is sőt futok,intervallum tempóba sétálok hogy a zsír réteget csökkentsem és az izmot kiemeljem.Így a későbbiek során többet erősítenék.Addig kardiózók mindennap vagy két naponta.Táplálkozás az rendbe van nálam!

2016. jan. 8. 12:10
 1/10 anonim ***** válasza:
3 év alatt fejlődést kellett volna elérned. Mit értesz az alatt hogy a táplálkozásod rendben van? Az edzés is ennyire van rendben?
2016. jan. 8. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Nyilván nincs rendben az étrended, ha nem adsz le zsírt. Ez tény. Másképp meglátszana a változás.

Nekem gyanús hogy tömegelési diétán vagy, és várod hogy zsírt adj le. Izmot szerzel, de nem fogysz. Ez erre utal. FIX hogy a kajáddal van a baj.

2016. jan. 8. 14:16
 3/10 Cabelas_xD ***** válasza:
"Táplálkozás az rendbe van nálam!" Ez alatt azt érted, amit anyu főz? Nem, ide egyéni étrendet kell összeállítani, ami megfelelően hasznosuló tápanyagforrásokat tartalmaz, tehát amire a testnek szüksége van és nem az anyu főztjére. + aerob edzés(kocogás, gyaloglás, biciklizés)
2016. jan. 8. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Írd le az edzésterved és az étrended.

Onnantól tudunk segíteni.

2016. jan. 8. 22:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát zöldségen,csirkén élek és nem eszek semmilyen desszertet csak nagyon ritkán. Edzéstervem első két évbe láb,has,kar,váll,hát gyakorlat volt.Most meg inkább többet kardiózok és guggolás,felülés hetente kétszer van. Mint ahogy irtam már volt majdnem egy év kihagyásom a vizsgák miatt és az alatt is oda figyeltem az étkezésre. Szóval arra lennék kiváncsi mennyire jó ötlet e h mindennap vagy két naponta karidózok és kevesebbet erősitek?
2016. jan. 9. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Amit leírtál az nem edzésterv és nem étrend.

Írd le az edzésterved és az étrended.

Onnantól tudunk segíteni.

2016. jan. 9. 16:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Mostani edzéstervem hetente kétszer hasprés,egyszer guggolás,kitörés. Mindennap vagy két naponta intervallumos séta,lépcsőzés,biciklizés. Régebben mindent csináltam, de most arra törekszem,hogy a felesleget csökkentsem. Nem akkor most már hátra,vállra és karra erősiteni amig nem érem el a megfelelő testtömeg indexet.Étrendet már leirtam zöldség,rizs,csirke,rozsos pékáru semmi fehér kenyér,semmi szénhidrát,semmi édesség,gyümölcsök.Sok folyadék stb. Remélem ezzel megértjük egymást valamennyire és kapok tippet. :)
2016. jan. 10. 10:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Ezt nem hívják étrendnek, és ez nem edzésterv. Ez pár gyakorlat amit össze vissza csinálsz.

Olvasd el: sárga kapszula. ingyen letölthető ebook.

2016. jan. 10. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze, értjük egymást. Értem, hogy te ezt étrendnek meg edzéstervnek gondolod, de ez nem az.

Tipp: Készíts egy edzéstervet és egy étrendet. Ha más nem, használj netről sablonokat.

2016. jan. 10. 14:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Szóval,hogy tisztázzuk az egészet. :) 168 cm vagyok 68.3 kg, testzsir-index 27,4 százalék, zsirtömeg 18.7 kg, tiszta tömeg 49,6 kg és a korom 22. Összeállitottam egy edzés tervet,de előtte leszögezném,hogy ebbe a hónapba inkább kardiózok pl. intervallumos séta,taposógép,bicikli. Hogy ezt a zsirtömeget csökkentsem és a következő hónaptól kezdeném el rendesen kondizni. Itt van az átmozgató edzés tervem( hogy egy év után vissza szokjam magam):

1.nap:

Triszettben végzendö gyakorlatok:

4x14 - Nyakhoz húzás széles fogással

4x14 - Csigás evezés ülve

4x30 - Combtávolító

Triszett:

3x14-16 - Tárogatás ülve gépen

3x40 - Hasprés 1.

3x30 - Combközelítő

4x8-10 - 4 ütemü fekvötámasz lépésekben

(állásból guggolótámasz, egyik láb hátra, másik láb hátra, majd felállsz, végig rugózol)

1 perces pihenökkel

Kardió: 15-30 perc

2.nap

Triszett:

4x12-14 - Oldalemelés állva

4x12 - Előre emelés súlyzóval, páros karral

4x14 karonként - Lórúgás

2 perc taposás

Triszett:

4x14 - Csigás letolás egyenes rúddal

4x30 - Hasprés megemelt lábbal

4x20 - Bicikli (váltott térdbehúzás hanyattfekvésben, leszorított derékkal

3.nap:

5x20 - Lábnyújtás

5x18-20 - Ülő combhajlító

5x30 - Combközelítő

Triszett:

4x6 - 4 ütemü fekvötámasz lépésekben

(állásból guggolótámasz, egyik láb hátra, másik láb hátra, majd felállsz, végig rugózol)

4x30 váltva - Combközelítő

4x30 - Combtávolító

Triszett

3x30 - Hasprés 1.

3x40 - Pici lábemelgetés

3x20-20 - Hasprés oldalra talajon

Kardió lehet taposás, kerékpározás, emelkedőn séta, ellipszis, kocogás

Ezt a tervet másoltam mivel igazából nem nagyon tudnák olyat összeállitani amit szeretnél.Mert én inkább lábra,hasra erősitenék és nem nagyon mere hátra,vállra,vádlira,bicpeszre,tricepszre erősiteni, Nem szeretnék férfias testalkatot.Inkább Déri Heni és Bódi Szilvi féle testet szeretnék. Mi történik ha csa a akettőre a hasra lábra erősitenék és van értelme h mostani hónapba csak kardiózok mindennap és csak utána erősitenél? Vajon jól csinálom?

2016. jan. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!