Vajon hol rontottam el? Hogyan tudnék megszabadulni a feleslegtől?
Nyilván nincs rendben az étrended, ha nem adsz le zsírt. Ez tény. Másképp meglátszana a változás.
Nekem gyanús hogy tömegelési diétán vagy, és várod hogy zsírt adj le. Izmot szerzel, de nem fogysz. Ez erre utal. FIX hogy a kajáddal van a baj.
Írd le az edzésterved és az étrended.
Onnantól tudunk segíteni.
Amit leírtál az nem edzésterv és nem étrend.
Írd le az edzésterved és az étrended.
Onnantól tudunk segíteni.
Ezt nem hívják étrendnek, és ez nem edzésterv. Ez pár gyakorlat amit össze vissza csinálsz.
Olvasd el: sárga kapszula. ingyen letölthető ebook.
Persze, értjük egymást. Értem, hogy te ezt étrendnek meg edzéstervnek gondolod, de ez nem az.
Tipp: Készíts egy edzéstervet és egy étrendet. Ha más nem, használj netről sablonokat.
Szóval,hogy tisztázzuk az egészet. :) 168 cm vagyok 68.3 kg, testzsir-index 27,4 százalék, zsirtömeg 18.7 kg, tiszta tömeg 49,6 kg és a korom 22. Összeállitottam egy edzés tervet,de előtte leszögezném,hogy ebbe a hónapba inkább kardiózok pl. intervallumos séta,taposógép,bicikli. Hogy ezt a zsirtömeget csökkentsem és a következő hónaptól kezdeném el rendesen kondizni. Itt van az átmozgató edzés tervem( hogy egy év után vissza szokjam magam):
1.nap:
Triszettben végzendö gyakorlatok:
4x14 - Nyakhoz húzás széles fogással
4x14 - Csigás evezés ülve
4x30 - Combtávolító
Triszett:
3x14-16 - Tárogatás ülve gépen
3x40 - Hasprés 1.
3x30 - Combközelítő
4x8-10 - 4 ütemü fekvötámasz lépésekben
(állásból guggolótámasz, egyik láb hátra, másik láb hátra, majd felállsz, végig rugózol)
1 perces pihenökkel
Kardió: 15-30 perc
2.nap
Triszett:
4x12-14 - Oldalemelés állva
4x12 - Előre emelés súlyzóval, páros karral
4x14 karonként - Lórúgás
2 perc taposás
Triszett:
4x14 - Csigás letolás egyenes rúddal
4x30 - Hasprés megemelt lábbal
4x20 - Bicikli (váltott térdbehúzás hanyattfekvésben, leszorított derékkal
3.nap:
5x20 - Lábnyújtás
5x18-20 - Ülő combhajlító
5x30 - Combközelítő
Triszett:
4x6 - 4 ütemü fekvötámasz lépésekben
(állásból guggolótámasz, egyik láb hátra, másik láb hátra, majd felállsz, végig rugózol)
4x30 váltva - Combközelítő
4x30 - Combtávolító
Triszett
3x30 - Hasprés 1.
3x40 - Pici lábemelgetés
3x20-20 - Hasprés oldalra talajon
Kardió lehet taposás, kerékpározás, emelkedőn séta, ellipszis, kocogás
Ezt a tervet másoltam mivel igazából nem nagyon tudnák olyat összeállitani amit szeretnél.Mert én inkább lábra,hasra erősitenék és nem nagyon mere hátra,vállra,vádlira,bicpeszre,tricepszre erősiteni, Nem szeretnék férfias testalkatot.Inkább Déri Heni és Bódi Szilvi féle testet szeretnék. Mi történik ha csa a akettőre a hasra lábra erősitenék és van értelme h mostani hónapba csak kardiózok mindennap és csak utána erősitenél? Vajon jól csinálom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!