Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kik és miért használnak syntholt?

Kik és miért használnak syntholt?

Figyelt kérdés
Egyszerű a kérdés, tényleg vannak ennyire hülye emberek? később se veszik észre hogy mennyire szarul néz ki? azt még feltudja fogni az agyam hogy nem érdekli őket hoyg káros, de azt nem bírom feldolgozni hogy ők ezt szépnek találják..
2016. jan. 7. 21:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Arra való, hogy ha nem szimmetrikus a tested kinézete izmok terén, akkor egy kicsit szúrnak a kisebbik izomba, hogy kb egyforma legyen. Versenyen fontos szempont. Kicsit hülyén magyaráztam de szerintem érthető
2016. jan. 7. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyilván azokra az ízlésficamos idiótákra gondolsz, akiknek a díszpéldányait én is láttam videókban. Képtelen vagyok felfogni őket. Kilométerekről mű az egész, ronda, de a legjobb, amikor egy liter olajat beletol bicepszbe, a deltoidja pedig edzetlenül ficeg fölötte.

Képtelen vagyok felfogni, mi zajlik az ilyenek fejénen. Nagyságrendekkel túlmutat ezirányú képességeimen, pedig van fantáziám s tudok egysmást a tőlem gyökeresen máshogyan gondolkodó emberekről.

Aki szolidan, korrekcióként végzi, ahogy írták, az azért más kategória, de annak megítélésével nem foglalkozom, ő dolguk.

2016. jan. 7. 22:45
 13/14 anonim ***** válasza:

11: a kérdező nyilván a synthol freakekre gondol, már csak a kérdés szövegkörnyezetéből ítélve.

De egyébként igen "erre való lenne" (egyáltalán nem), amit te írsz.

2016. jan. 7. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Pl én és egy közlekedési balesetből adódó csúnya testi hiányosság elfedésére, de nemsokára műtenek és nem lesz rá szükség, csak még kell hozzá 1milla ft.
2016. jan. 8. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!