Kik és miért használnak syntholt?
Figyelt kérdés
Egyszerű a kérdés, tényleg vannak ennyire hülye emberek? később se veszik észre hogy mennyire szarul néz ki? azt még feltudja fogni az agyam hogy nem érdekli őket hoyg káros, de azt nem bírom feldolgozni hogy ők ezt szépnek találják..2016. jan. 7. 21:03
1/14 anonim válasza:
A synthol az egy olaj csak ott marat az izomban hogyha oda szúrod ennyi. Nem káros.
2/14 anonim válasza:
Kérdezd meg Szintolbarom Jóskát itt gyk-n.
3/14 Cortez70 válasza:
Használnak sajnos, főleg Brazíliában nagy divat.
4/14 anonim válasza:
5/14 anonim válasza:
Nagyon sok testépítő is sajnos, ha kis mennyiségben nem látszik, hogy az.
6/14 anonim válasza:
7/14 anonim válasza:
A két legismertebb synthol huszár Gregg Valentino és Rics Pinája, de amúgy akad még elég sok nyomorék.
Sajnos a legnagyobb nevek között is van syntholos, pl.: Flex Wheeler.
8/14 anonim válasza:
Rich kollagénnel töltötte fel magát, az kicsit másabb mint a synthol.
Pont azért amiért az emberek koxot szednek.
Én csak azt nem értem bennük, hogy erőt amennyire én tudom nem hoz a cucc. Akkor meg nem ciki 50 es karral lemenni és 20 kilóval bicepszezni?
És igen. Hülyék az emberek. De ez még messze nem is az alja a vödörnek.
9/14 anonim válasza:
Első,már,hogy ne lenne káros? testidegen anyag,nem az izomba való.
10/14 anonim válasza:
Semennyire nem hoz erőt a cucc, csak ott teng az izomrostok között. Sőt még gyulladást is okoz az izmokban a használók gyakran fájdalomcsillapítót szednek.
Ennél lejjebb csak az izomimplantátumok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!