Egy ilyen formát mennyi idő elérni?
Tegyük fel, hogy a kiindulási alap kevés zsír kevés izommal, ekto.
Szerintem 16 évesen is több volt mint 68 kiló, nemtudom mi ez a nőklapjás idézet de aranyos vagy.
Amúgy ezért írtam azt, hogy MINIMUM 3 év és nyilván full ideális körülmények között,de nyilván ez inkább több lesz.
Egy filmből van :D
Amugy nem értem miert utalja mindenki a nők lapját, oké baromsag van benne csak, de a body.builderen se talalsz hasznos sok infot
Cortez gyakran viccelődik, nem vagyok én izmosabb nála. :D A második képen nagyon durván néz ki.
Attól még lehet, hogy cuccolt, a cucc sem olyan, hogy automatikusan leszáradsz tőle. Én el tudom képzelni, hogy egy eleve izmos alapanyagra rágyúrva (nem nulláról indulva, úgy kb. legalább 3 év még Marky adottságaival is), kb. 1-1,5 év alatt, cucc nélkül összehozta ezt. Rendelkezésére álltak a megfelelő mentorok, korlátlan pénz állt a rendelkezésére a legminőségibb kajára, nem kellett foglalkoznia semmi mással, mindig volt ideje regenerálódni, ez volt az egyetlen dolga, hogy felkészüljön a szerepre. Persze szerintem is valószínűbb, hogy volt ott a képben valami cucc.
Nem idealizálom, kinőttem már abból egy ideje. :)
Igen, alapból is jó a testalkata, a 90-es években is voltak ott jó alapok.
De a Pain and Gain-re volt ott egy kis "segítség" szerintem is. Úgy, hogy nem is fiatal ő már annyira. :)
Most azt olvasom, hogy két hónap alatt szedett fel 18kg-ot a filmre.
(Arnold, kaphatok képet privátban? Kíváncsi vagyok, hogy tényleg csak viccelt-e Cortez :D)
Végre belàtjátok. ;)
Arnold izmosabb nálam és ezt komolyan írom.
20 kg? Akkor ott tényleg volt valami.
Az "Arnold" alatt szerintem Schwarzeneggerre gondolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!