Ezt az apukás formát hogyan lehet elérni? Hozza magával a kor vagy kondizni kell hozzá?
Az átlag 30+os csókák ilyen apukás formát kezdenek ölteni.
de mégis hogyan izmosodnak meg?
Hozza magával az anyagcsere változás, ami a korral jár?
Vagy minden férfi elmegy kondiba és ott ölt viszonylag emberi formát?
hát nem tom, de munkába' vannnak csávokák, hogy "fiatal korukban vékonyak voltak"
most meg akkora a csuklója mint nekem a lábszáram...
mondjuk lehet, hogy ők még voltak katonák, mert ilyen 40-hez közelitő korosztály
Ugye ez most nem az ami az ostoba usába megy a "dad-bod" "dad body"
Mert az egy rakás szar. Annyi hogy van sörhasad, és ez állítólag szexi. Sose volt az, sose lesz az, valaki kitalálta, és a sok befolyásolható ostoba meg ezen pattog
hát bocs, de ha bemesélik a népnek, hogy a ocsmány dagadék nők szex szimbolumok, akkor a férfiaknak is járjon már egy kis luxus, hogy az elhanyagolt testünket istenitsék egy kicsit:D
amugy sztem sem oké az aputest..
de amugy tényleg iszonyatosan vastag csuklója van annak az embernek, de ezek szerint neki biztos vastag a csontja:D
"de amugy tényleg iszonyatosan vastag csuklója van annak az embernek, de ezek szerint neki biztos vastag a csontja:D"
Azért, mert egy embernek vastag a csuklója, attól még nem lesz izmos. Ráadásul nem is a sörtől vagy edzéstől lett vastag a csuklója, hanem genetika.
Itt vagyok egy friss kèpen. Szerinted emberesebb egy pocakosabb, de vastag csontú apuka nàlam?
"ők még voltak katonák"
AZ biztos nagyon sokat számít. Mondjuk inni meg lopni megtanult, aki erre fogékony volt. Meg felszedtek 10-20 kilót.
Ne a vágyaid, hanem a realitás alapján éld az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!