Timea270 kérdése:
Hogyan, mijen modon gyakorolyak hogy megcsinályam az angol spárgát?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az angol spargat szeretnem megtanulni hogy hogy csinaljam. A gyakorlatok mar megvannak egy par alap amivel jobban lehet nyujtani de nem kezdoknek valo olyasmi gyakorlatokat szeretnek.Tudom hogy fojtathatnam az elkezdetteket szeretnem ha tobbet irnatok es egy kicsit gyorsabb modu lenyen hogy hamar meglegyen. A hatso labamat amejiket hatranyujtom ott van baj mert a comb nem megy le a foldre anelkul menne simana sparga hogyan tudom azt lehuzni? Elore is koszonom a valaszokat!:)2016. jan. 7. 13:43
11/16 A kérdező kommentje:
valami bajod van neked?
2016. jan. 7. 22:08
12/16 A kérdező kommentje:
te masik eszagyu az angol spargat a franciaval teveszted inkabb nezz utana aztan beszej !.
2016. jan. 7. 22:10
13/16 anonim válasza:
Na még egyszer utoljára,hogy te is megértsd!
angolspárga=OLDALspárga
francia spárga=harántspárga
14/16 A kérdező kommentje:
Inkabb meg keress ra, aztan meghalgatom a velemenyed..
2016. jan. 8. 17:40
15/16 A kérdező kommentje:
oke koszonom az oktatast
2016. jan. 10. 19:11
16/16 anonim válasza:
Szerintem inkább a nyelvtant gyakorold ne a spárgát.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!