Milyen fehérje port vegyek, ha mellette focizok?
Figyelt kérdés
Nem akarok egy nagy állatt lenni, de a mostani súlyomtól nagyobb akarok lenni. (182cm , 63kg , 17éves). Mivel focizok ,ezért nem tudom hogy melyik fehérje jó nekem, mivel persze nem akarnék veszíteni sokat a gyorsaságomból. Persze edzenék normálisan mellette.2016. jan. 6. 17:01
11/18 A kérdező kommentje:
És mi van a tömegnövelőkkel? Azok nem lehetnek jobbak nekem? Mivel eléggé vékonyka vagyok. Vagy a fehérje por is jó? Amugy az mhn től rendelek.
2016. jan. 6. 20:18
12/18 anonim válasza:
Fehérje jó neked, a tömegnövelő fehérje+szénhidrát, nagyrészt cukor (legtöbben), neked foci edzés után lassú szénhidrát hibátlan, azaz szilárd kaja.
13/18 Cortez70 válasza:
Edzés után iszol egy protein shaket, majd kicsit később szilárd kaja.
14/18 anonim válasza:
Herbalife egy túlárazott gagyi fostalicska cég, ami összevissza habisztizik, hogy mennyire jók a termékei közbem sehol semmi csak szólok.
15/18 anonim válasza:
Nem tudom hogy ez a sok gyk-s arc mér ajánlgatja mindig a noname szar minősegü olcso fehérjéket, de kedves kérdező én a Scitec 100% whey protein professional-ját tudnám neked javasolni. Ár/Erték/Minőségbe nem talalsz nála jobbat, nincs benne semmi káros, nem hiába a Magyar olimpiai csapat hivatalos fehérjéje..
16/18 Cortez70 válasza:
Èn meg nem tudom, hogy minek jön néha ide egy ilyen hozzá nem értő kiskocsog és minek ugat bele abba amihez nem ért. A sciteces semmivel nem jobb, ugyanazon alapanyagból készül csak drágább. Ennyi. Eltakarodhatsz anyukádba.
17/18 anonim válasza:
Az a "hozzá nem értő kisköcsög" 95kg 11%os testzsir mellett tömegeléskor naturálba. De hát mit is vitatkozok itt én ilyen tudatlanokkak, akiknek még fehérjére sincs pénzük.. komoly lehet a formád :D
18/18 anonim válasza:
Jaja és a szkájtek feherjétől ugye? Mint a vörös zoli a dzsámbótól. Mész a pitsába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!