Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen fehérje port vegyek,...

Milyen fehérje port vegyek, ha mellette focizok?

Figyelt kérdés
Nem akarok egy nagy állatt lenni, de a mostani súlyomtól nagyobb akarok lenni. (182cm , 63kg , 17éves). Mivel focizok ,ezért nem tudom hogy melyik fehérje jó nekem, mivel persze nem akarnék veszíteni sokat a gyorsaságomból. Persze edzenék normálisan mellette.

2016. jan. 6. 17:01
1 2
 1/18 Cortez70 ***** válasza:
81%
Nincs olyan, amivel kis állat meg amivel nagy állat leszel. A fehérjepor is csak sima kaja. Egy adagja annyi, mintha megennél egy szelet húst. Azzal állat leszel? Nem hiszem. Csak tápanyag, nem csodaszer. Egyébként mhn whey vagy Stillmass whey 80 ami most megéri.
2016. jan. 6. 17:08
 2/18 anonim ***** válasza:
MHN Whey, Myprotein Impact Whey. Fehérjétől életben nem leszel állat, csak kaja, még a koxtól sem leszel az magától, hiába hiszik sokan.
2016. jan. 6. 17:15
 3/18 A kérdező kommentje:
És akkor ezekben a nincs semmi káros? Mert tesom herbalife os fehérjét szed, mert neki ezt javasoltak , hogy ebben nincs semmi karos vagy nem tudom (ő is focizik nb1 es csapatnál szóval ott a rehabos nem mondhat hulyeseget), csak ez tul draga nekem.
2016. jan. 6. 18:13
 4/18 Cortez70 ***** válasza:
Nem káros? Sima tejből készül, a tejsavóból kiszűrik membránszűrővel a tejcukor nagy részét és a tejzsírt. Marad a protein. Aztán porlasztva szárítják, hogy poros állag legyen. Tesznek hozzá aromát, kis édesítőt. De van natúr, ízesítetlen fehérje is.
2016. jan. 6. 18:18
 5/18 Cortez70 ***** válasza:
*Nem káros. Nincs kérdőjel a végén.:)
2016. jan. 6. 18:19
 6/18 A kérdező kommentje:
És tudnátok linkelni egy jót viszonylag jó áron?
2016. jan. 6. 18:20
 7/18 Cortez70 ***** válasza:
Stillmass-ra keress már rá vagy az MHN whey-re. Google-ba írd be.
2016. jan. 6. 18:22
 8/18 A kérdező kommentje:
Kerestem. De mindegyik ugyan azt tudja? Mert ugye van nagyon olcsó meg nagyon drága! Meg a BCAA az nekem feltetlen szukseges? Mindegyikben van BCAA?
2016. jan. 6. 18:24
 9/18 Cortez70 ***** válasza:
Eleve minden fehérje tartalmaz BCAA-t, mivel az 3 aminosav. Minden fehérjében van. Ez nem hozzáadott, hanem alapból a fehérje összetevője. Glutamin is van mindben alapból.
2016. jan. 6. 18:28
 10/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
2016. jan. 6. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!