A profik is szednek táplálékkiegészítőket?
Vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjét biztosan, hiszen azokat másként nem lehet bevinni, ill. mással helyettesíteni.
De pl. kreatinnal, meg különböző tesztofokozókkal, hormonoptimalizálókkal, NO-fokozókkal, bedurrantókkal, stb. nem hiszem, hogy foglalkoznának, mert a kox sokkal hatásosabb.
Ismerek olyan fitnesszmodellt, aki reggeli edzés előtt 1 órával félmarék bogyót benyal amit annyi koffeinnel fojt le, aminek a felébe is belahalnék :)
De találkoztam már olyan fitnessz modellel is, aki miután mondtam neki, miket szedek és hogyan, csak annyit kérdezett, hogy miért jó nekem, ha neonzöldet pisilek? Visszakérdeztem és ő pl c-vitaminon kívül semmit csak max fehérjét... Egyébkén jó ideje én is csak c, dvitamint és fehérjét, mégsem halok meg... Szerintem sincs semmi értelme a hatalmas adag multivitaminnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!