Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A profi ökölvívók szednek...

A profi ökölvívók szednek táplálékkiegészítőket?

Figyelt kérdés

egy profi bokszoló karrierje elképzelhető táplálékkiegészítők nélkül vagy ezek nélkül nem tud elég jól teljesíteni? példa erre erdei étrendje [link]

ja és olyanokat is hallottam hogy sok profi kokszol

2013. jún. 30. 22:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A táplálékkiegészítő nem szteroid!!!!

Nem káros.

Minden profi sportoló használ vagy használt karrierje során táplálékkiegészítőket és doppingszereket.

2013. jún. 30. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Én azt hallottam nincs mikulás, de én nem hiszek nekik
2013. jún. 30. 22:34
 3/13 A kérdező kommentje:

nem mondtam hogy a táplálékkiegészítő az szteroid

viszont a doppingszer az nem táplálékkiegészítő a doppingszer az tiltott nem?

2013. júl. 1. 00:05
 4/13 anonim ***** válasza:

A táplálék kiegészítő: vitamin, porított hús (fehérje) ezek hol, miért dopping? c-vitamin dopping?

Marhahús dopping? ( '_' )

('_' ) ( '_')

Hol? Miért?

2013. júl. 1. 08:57
 5/13 A kérdező kommentje:
tomasu együtt említette ezt a 2 különb dolgot de ezeknek semmi közük egymáshoz és ezen csodálkoztam hogy a táplálékkiegészítő az ok de hogy minden profi sportoló doppingszereket használ azt kétlem
2013. júl. 1. 11:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Persze, nem doppingol minden profi sportoló.

Mint ahogyan nem hízik el mindenki aki sok cukrot és keményítőt eszik. De azért általánosítani valamennyire lehet/muszáj. Aki profi, az doppingol hogy jobb legyen másoknál. Tisztelet a kivételnek, persze. Sőt, lehet hogy a boxolókra nem is jellemző a dopping, ez is igaz lehet. De úgy általában a versenysporttól nem állnak távol a teljesítményfokozás akármilyen módszerei.

2013. júl. 1. 12:32
 7/13 A kérdező kommentje:
teljesítményfokozás alatt csak doppingszereket értesz vagy táplálékkiegészítőket is?
2013. júl. 1. 18:00
 8/13 anonim ***** válasza:
'akármilyen' módszereket írtam, részemről a doppingot is beleértve.
2013. júl. 1. 22:25
 9/13 A kérdező kommentje:
ja értem... kösz
2013. júl. 2. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha már így beszélünk, leírom azt is hogy szerintem ez nem egyértelműen elítélendő dolog. Ha te vagy én lennénk ott a csúcson, versenysportolóként.. rengeteg munkával a hátunk mögött, azzal a céllal hogy mi legyünk a legjobbak.. most gondold meg, hogy hozna valaki olyan döntést, hogy ne éljen doppinggal? Amikor mások is használják, és velük is versenyben kell maradni..

Nem egyszerű kérdés, én ezért nem is ítélem el őket, persze eléggé tisztelem aki ilyen körülmények között is tisztán játszik.

2013. júl. 2. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!