A profi ökölvívók szednek táplálékkiegészítőket?
egy profi bokszoló karrierje elképzelhető táplálékkiegészítők nélkül vagy ezek nélkül nem tud elég jól teljesíteni? példa erre erdei étrendje [link]
ja és olyanokat is hallottam hogy sok profi kokszol
Hogy a már betiltott szerek használatát kiszűrjék. De mivel egy apró módosítás egy szeren új, még be nem tiltott szert eredményez.. viszont még mindig hasonló hatással.. így mindig új szerek vannak.
Vagy nem lehet minden doppingot kiszűrni, konkrétan mit is nevezünk doppingnak? Egy tablettába préselt anyagot?
Mi van a vér doppinggal (oxigénben dúsabb vért beadni verseny előtt) ? Ez nem tabletta, hogy szűröm? Illegális egyáltalán? Teljesítményfokozó, a vérdoppingoló boxolóval nehezebb dolgom lenne nekem tiszta játékosnak. De még csak szert sem használt.
Géndoppingról tudsz valamit? Hangzása alapján nem kispályás módszert takarhat. Hogy szűrik ki a technológiát, dns vizsgálatot végeznek? :)
Laikus vagyok a témában, de biztos el lehetne mélyedni benne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!