Ha van 1kg fehérjém, azt egy hónap alatt, reggel es edzés után, vagy két hónap alatt csak edzés után igyam meg?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 16:43
1/4 anonim válasza:
Annyit igyál belőle, hogy meglegyen a napi fehérje szükségleted ugyanis erre való. Tudod ezért az a neve, hogy táplálékkiegészítő.
2/4 anonim válasza:
--gömb--
Add ide nekem, én két nap alatt megiszom.
De ha követem montypie barátunk útmutatását, akkor 1 nap alatt.
3/4 Cortez70 válasza:
Tudnod kell kérdező, hogy mennyi a napi fehérjebeviteled. Ha nincs meg akor azt kell kiegészítened.
4/4 anonim válasza:
Ha a napi fehérjebevitel megvan, elég edzés után, nekem alapból akkor megy, de ha húzós napom van megiszom akár 200 grammot is, mert nincs lehetőségem szilárdat enni (igen ritka, csak példa):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!