Ki, mennyire engedte el magát? Az ünnepek alatt?
Figyelt kérdés
Kaja terén értem, és évközben, tömegeléskor mennyire kajáltok tisztán? Csak a mennyiségre figyeltek, vagy a minőség is legyen meg?2016. jan. 2. 15:30
1/8 Cortez70 válasza:
Én eszek most mindent, de a fehèrjère figyelek. Nem romlott a forma.
2/8 anonim válasza:
Nálam sütik mentek jobban, mert az ami hiányozni tud alapból, édesszájú vagyok, de nem étrenden felül, kb abból ment a ch nagyrésze :D A fehérje megvolt, az szerencsére volt minden családi ebéden is, hal, sült húsok, de bement pár turmix is. Év közben, tömegelésnél én nagy izomcsoportok után szoktam szemetet enni leggyakrabban, pl láb után pár palacsinta, de mondjuk 95%-ban jó a kaja.
3/8 anonim válasza:
En elegge bekajaltam parszor a kedvenc kajaimbol.
Gorog salata, sult pulyka, sajtos csirke, baconbe tekert maj
4/8 anonim válasza:
Én kb 3 napig zabáltam mint állat, de talán 1 kiló ha feljött, ennyit meg 1 hét diéta leadni kb.
5/8 Glacierous válasza:
Mentek a sütemények,de fehérjére figyeltem,de évközben tömegelskor sem kajálok túl tisztn,nem vagyok könnyen zsírosodó.
7/8 anonim válasza:
Kajával nem volt gond, viszont a sok ide-oda vendégeskedés (utazás egyik városból a másikba) elvett pár napot, így ki kellett hagynom egy-egy edzés között 3-4 napot is, de most már normalizálódik a helyzet
8/8 anonim válasza:
Egy napot tartottam amikor sütiket meg mindenféle szart ettem.
Többi nap ment töménytelen mennyiségű hús, rizs, mindenféle saláta, igazából a fehérjére bevitelemre figyeltem oda.
És azt megfigyeltem, hogy sokkal jobban fejlődtem, mivel tudtam eleget regenerálódni. Minden nap ilyen 11 órás keléssel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!