Mondjuk szerintem akkor is elkezdtem volna ha erős lettem volna az átlaghoz képest, mert valamiért bennem van ez a csúcsra törekvés. Biztos túl sok WSM-videót meg Sapp-meccset néztem és megartott.
Valami defekt van, az biztos, mert ha látom ezeket az embereket, akkor nem az jut eszembe hogy elérhetetlen szinten vannak, hanem az, hogy ha szénné ég a kuplungom és ledarálom az összes fogaskerekemet, akkor is föléjük állok egyszer a dobogón.
2015. dec. 29. 07:13
13/18 anonim válasza:
A férfiak ~80%-a 2 dologért kezd el:
csajok miatt, vagy mert piszkálták hogy cingár.
Ritka az olyan aki egyéb ok miatt. Kinek inge.
Nem mintha a fenti 2 ok "rossz" lenne. Kit érdekel? Én is emiatt kezdtem bele, ma már csak stresszlevezetésként edzek (és úgy látszik 1-2 napja még valaki itt azt is megfejtette hogy osztottan edzek, pedig azt hittem ez teljes test :( :D )
2015. dec. 29. 08:24
14/18 anonim válasza:
Engem nem piszkáltak pedig cingár voltam, de végülis a csajozás végett fogtam bele a súlyzózásba, meg haverokkal egymást lovaltuk bele (ami nem baj) én is, kb 5 éve, engem az erő sem érdekelt csak legyek izmos, most már átértékeltem a dolgokat az egészség megőrzése végett sportolok, meg egyszerűen jólesik leedzeni bármi van.
2015. dec. 29. 09:42
15/18 anonim válasza:
valami sportot kell csinálni, és ez a sport nagyon rugalmas, nem kellett a napomat az edzéshez igazítani (belefér ha pl fél órával később megyek edzeni) nem kellett senkihez alkalmazkodni, csapatban dolgozni, stb utána olvastam és egy érdekes világnak találtam ezt az egészet, és hamar jöttek a sikerélmények is :)
2015. dec. 29. 10:06
16/18 anonim válasza:
Én 2 dolog miatt is.Az egyik,hogy jobban tetszek a csajoknak,a másik,hogy jobb legyen a formám,és hogy erősebb legyek.
2015. dec. 29. 13:21
17/18 anonim válasza:
Kövér voltam, és jobban akartam kinézni, eredetileg úgy terveztem lefogyok, addig csinálom:) Azóta eltelt jó pár év, máshogy látom már.
2015. dec. 29. 15:42
18/18 anonim válasza:
10. voltam:
... és heti 3x meg is kapom őket!
Muszáj volt befejezni beérés előtt, mert félreértések miatt jönnek a privik. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!