Konditerembe készülök, mire számítsak?
Holnap megyek felmérni a terepet. Túlsúlyos, középkorú nőként mire számíthatok fogadtatás szempontjából?
Teljesen új a helyzet, nem értek a gépekhez, Fogalmam sincs, mit lenne érdemes edzenem, személyi edzőre pénzem nincs.
Annyit tudok, hogy fogyni akarok ( ez már jó ideje folyamatban, csak kedvenc sportom télen elfekvőben), hiányzik a mozgás, és erősödnöm, izmosodnom sem ártana.
Az étrendem egy ideje rendben van, a mozgás hiányzik, miután tavasztól őszig rendszeresen mozogtam, de leálltam vele.
Tudom, minden ember más, de ez az amitől tartok. Nem kicsit...
Milyen fogadtatásra számíthatok majd? Mennyire fognak onnan kinézni, mennyire cikiznek ki a korom, testalkatom, tudatlanságom miatt?
Szokott lenni a termekben teremedző, aki ingyen körbevezet!
Szólj majd a recepción, hogy szeretnéd őt.
Ha kedves, szinpatikus az edző elmúlik egy kicsit a félelmed.
Először próbáld ki a gépeket. Nem nehéz kitalálni, hogy melyik mire való. :)
A szabadsúlyos gyakorlatokhoz inkább kérj majd segítséget, ha még sosem csináltad.
Úgy tűnik, sikerült felvenni a kapcsolatot a terem egyik edzőjével, aki szívesen segít. :)
Így ez a probléma kipipálva...
Remélem, nem fognak ufonak nézni. :D
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Majd mikor másodjára mész, vigyél edzéstervet és kezd el a munkát. :)
Az első alkalom legyen még inkább nézelődés, gépek kipróbálása: itt még ne várj edzést magadtól.
Persze a facebook generacionak hihetetlen, hogy nem mindenkinek arrol szol az elete, hogy nagyvaganynak mutassa magat a vilag elott ami egyebkent le se szarja, hogy lezetik.
Nagyon egyszerű.
Nike airmax, vasalt haj, fiúknak kakastaraj, full cap, kismellény, neon színű póló no pain no gain felirattal és raj leszel. Mehet fülbevaló, aranyóra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!