Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerembe készülök, mire...

Konditerembe készülök, mire számítsak?

Figyelt kérdés

Holnap megyek felmérni a terepet. Túlsúlyos, középkorú nőként mire számíthatok fogadtatás szempontjából?

Teljesen új a helyzet, nem értek a gépekhez, Fogalmam sincs, mit lenne érdemes edzenem, személyi edzőre pénzem nincs.

Annyit tudok, hogy fogyni akarok ( ez már jó ideje folyamatban, csak kedvenc sportom télen elfekvőben), hiányzik a mozgás, és erősödnöm, izmosodnom sem ártana.

Az étrendem egy ideje rendben van, a mozgás hiányzik, miután tavasztól őszig rendszeresen mozogtam, de leálltam vele.

Tudom, minden ember más, de ez az amitől tartok. Nem kicsit...

Milyen fogadtatásra számíthatok majd? Mennyire fognak onnan kinézni, mennyire cikiznek ki a korom, testalkatom, tudatlanságom miatt?

2015. dec. 27. 12:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
En eddig azt hittem, hogy tinibetegseg az, hogy arrol szol az eletuk mit gondolnak roluk masok de ugy latszik te is elkaptad.
2015. dec. 27. 14:04
 12/27 A kérdező kommentje:

#11: Jogos...

Nem attól félek, amit gondolnak. Hanem attól, amit kimondanak, vagy éreztetnek... Bocs, de nőből vagyok. Nem szeretem, ha bántanak.

2015. dec. 27. 14:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Mikor felszallsz a buszra is arra gondolsz, hogy mit gondolnak rolad?
2015. dec. 27. 14:43
 14/27 anonim ***** válasza:

Hagyjuk már az ilyen álszent dumákat.

Mindenkit érdekel,hogy mit gondolnak róla,akit meg nem,az általában egy igénytelen valaki...

2015. dec. 27. 14:47
 15/27 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy olyan ruhában legyél, ami kényelmes és jól is érzed magad benne. Vigyél törölközőt, ne koszold össze a gépeket -- általában csinálj úgy, ahogy másoktól elvárod, és nem lesz baj. Pl. te se bámulj másokat. Hajrá! :)
2015. dec. 27. 14:51
 16/27 A kérdező kommentje:
#13: Nem. De ott nem szuperbombázó fiatalokat látok, és nem érzem úgy, hogy semmi keresnivalóm ott.
2015. dec. 27. 14:56
 17/27 Cortez70 ***** válasza:
Hát nem olyan sok bombázó van a termekben. Vegyes a társaság. Több a sima középszerű vagy rosszabb alkat.
2015. dec. 27. 14:59
 18/27 Cabelas_xD ***** válasza:
Arra, hogy zárva lesz a terem.
2015. dec. 27. 15:27
 19/27 Cortez70 ***** válasza:
Holnap miért lenne zárva? Ma is nyitva vannak a termek és holnap is.
2015. dec. 27. 15:29
 20/27 A kérdező kommentje:
Holnap nem lesz zárva, megnéztem. :)
2015. dec. 27. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!