Konditerembe készülök, mire számítsak?
Holnap megyek felmérni a terepet. Túlsúlyos, középkorú nőként mire számíthatok fogadtatás szempontjából?
Teljesen új a helyzet, nem értek a gépekhez, Fogalmam sincs, mit lenne érdemes edzenem, személyi edzőre pénzem nincs.
Annyit tudok, hogy fogyni akarok ( ez már jó ideje folyamatban, csak kedvenc sportom télen elfekvőben), hiányzik a mozgás, és erősödnöm, izmosodnom sem ártana.
Az étrendem egy ideje rendben van, a mozgás hiányzik, miután tavasztól őszig rendszeresen mozogtam, de leálltam vele.
Tudom, minden ember más, de ez az amitől tartok. Nem kicsit...
Milyen fogadtatásra számíthatok majd? Mennyire fognak onnan kinézni, mennyire cikiznek ki a korom, testalkatom, tudatlanságom miatt?
#11: Jogos...
Nem attól félek, amit gondolnak. Hanem attól, amit kimondanak, vagy éreztetnek... Bocs, de nőből vagyok. Nem szeretem, ha bántanak.
Hagyjuk már az ilyen álszent dumákat.
Mindenkit érdekel,hogy mit gondolnak róla,akit meg nem,az általában egy igénytelen valaki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!