Mell izom genetika lenne?
Figyelt kérdés
Eléggé zavar és nagyon félek tőle hogy rossz a mell genetikám vajon? Elég kevés izom van rajtam inkább kicsit hájas vagyok 70kg 180magas. Úgy érzem mikor a mellemre feszítek hogy nem ér össze a 2 mell izom rész, és a szegy csontomra nem tapadt fel a mell izmom és mintha így a szegycsontom körül tapadna, tehát nem megy fel rá nem ér össze a 2 mell izomzat. Tényleg nagyon kevés tömeg van rajtam, lehet hogy ezért? K urvára félek ettől, mert nekem egyáltalán nem tetszik sőt csúnya lenne tömegesebben. Csak remélni tudom hogyha jön fel rá tömeg akkor jobban érezni fogom és összeér a 2 része. Lehet több felső mell gyakorlat kéne?2015. dec. 26. 21:11
1/5 Cortez70 válasza:
Jobb lesz, ha megy rá tömeg,de nekem is szar a mellem pedig edzem 30 éve. A fölső rész nekem sem jó.
2/5 anonim válasza:
Ha lesz rajta izom meglátod, ezt így nem lehet kijelenteni. Mikor edzeni kezdtem, évekig azt hittem rossz a hátam genetikailag, holott csak rosszul edzettem, már az egyik legjobb testrészem.
3/5 anonim válasza:
Fekvenyomás, döntött pados nyomás, tárogatás. Ezek használnak szerintem.
4/5 Cortez70 válasza:
Mi ez a lepontozás? Mit írtam rosszul gyerekek? :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ment a zöld Cortez, köszi a választ. :) És a többieknek is köszi.
2015. dec. 27. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!