Street workouttól nem leszek izmos?
Figyelt kérdés
annyi a kérdésem mi számít izmosnak?2015. dec. 23. 18:41
1/5 anonim válasza:
Street workouttól inkább saját testsúlyban leszel erős.. Nem lehet vele nagy izom tömegeket elérni. Ha jó kigyúrt akarsz lenni, menj el kondiba és zabálj!:D
2/5 Cortez70 válasza:
Valamennyire izmos leszel és vannak izmosabb streetesek is. De ha az izomméret számít nálad, akkor nyomd a súlyzós edzést is.
3/5 savanyújóska válasza:
Kinek mi... Meg testalkattól is függ, ha mackósabb vagy, akkor sose fogsz olyan "izmosnak" kinézni a street workoutttól, mintha lejárnál terembe edzeni, ellenben ha meg majd' zörögnek a csontjaid, akkor már nagyon minimális munkával is kezdesz szálkásodni.. Persze a ténylegesen jól kinéző és kiegyensúlyozott izomzatért mindkét móódszerrel meg kell dolgozni, egykitől sem leszel kevsébé izmos, vagy gyengébb csak másfajta izomzatot lehet velük kiépíteni, döntsd el, te melyiket szeretnéd. (Én pl. nem járok terembe, mert marha vékony vagyok, úgyhogy nekem a saját testsúlyos edzés sokkal szórakoztatóbb és jobban is tetszik az a fajta izomzat. :D)
4/5 Cortez70 válasza:
Az a fajta izomzat? Teremben is tudsz vèkony lenni. Meg ott is lehet tolódzkodni, húzódzkodni. ;)
5/5 anonim válasza:
Én is vékony vagyok, nekem a terem fekszik jobban. Mondjuk fekvőzni szoktam, csak úgy unalomból. Néha lenyomok százat este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!