Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha minden nap edzek nem tudok...

Ha minden nap edzek nem tudok regenerálódni így nem növekszik az izomtömeg, de erősebb sem lehetek?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag nem érdekel a testépítés. Azért írtam ebbe a kategóriába, mert ki más tudhatna többet az edzésekről és a fejlődésről azoknál akik ezzel foglalkoznak?! Az a célom hogy fizikailag minél erősebb legyek, nem vagyok 1 jó testű srác sőt 19 éves létemre talán még az átlagosnál is véznább vagyok de nekem így jó. Viszont az erőmmel van a problémám, gyengének érzem magam fizikailag sőt mások is gyengének látnak aminek valós alapja van, és ezen szeretnék változtatni. Olvasgattam ezek után de konkrét választ nem találtam. Sok esetben a "Sárga kapszulát" ajánlják, de ebbe is bele olvastam, igaz nem olvastam végig mert a testépítésről ír le mindent. a kérdésem egyszerű. A fizikai erőm fejlődhet-e minden napos edzésekkel és étrend nélkül? Esetleg ah nem, kérnék egy kis indoklást is :)

2015. dec. 23. 11:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

--gömb--

Alapvetőleg lehet erosodni igy is, de nem ez a legjobb módja. Bár kérdés hogy milyen felosztásban megy, meg milyen edzés konkrétan, az se mindegy.

Étrend nélkül is lehet fejlődni, hogy meddig, ezt a genetika mellett a bevitt tápanyag mennyisége és összetétele határozza meg. Innen senki nem fogja tudni megmondani hogy meddig fogsz jutni így.

2015. dec. 23. 11:27
 2/17 A kérdező kommentje:
Olyan edzésre gondoltam amilyet 1 testépítő csinál. Persze csakis teljes testedzésben. Súlyokkal való edzés. Napi szinten minden testrészemet edzeni szeretném :)
2015. dec. 23. 11:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz regeneralodni erosebb se leszel. Akkor leszel erosebb ha izmosodsz
2015. dec. 23. 11:40
 4/17 A kérdező kommentje:
ugyan már, ez butaság, mi van azzal aki fizikai munkát végez? nem izmosodik még is erősödik. na meg ha valaki szteroidot használ, mégis izmosodik viszont nem erősödik. igen elismerem izmosodni így is úgy is fogok bárhogy is pihenek, minimálisan izmosodni fogok, de már írtam hogy nem ez a célom, viszont nem is zavar
2015. dec. 23. 11:51
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

--gömb--

Na akkor én vagyok a legjobb ember, akitől kérdezhetsz, ugyanis én fél évig csináltam ezt. Ebből 3 hónapig volt fejlődés, utána csak a felhuzas erosodott, a tobbi visszaesett. Mondjuk ennek a végletekig minimalista étrend volt az oka leginkább.

Mindemellett összeségében véve én javaslom hogy szedd szét legalább két napra az egészet. Én is most 7/7-ben nyomom, de kétnapos osztasban. Ez sokkal fenntarthatóbb mint a mindent egyszerre verzió. Ahhoz egy idő után nagyon nagy elszántság kell és nem is biztos hogy van értelme. Igazából persze probald ki nyugodtan és majd meglátod :)

2015. dec. 23. 11:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy szintig erősödnél és izmosodnál is. Aztán mintha elvágták volna. Ez a "szint" még rettentő messze lesz a maximumtól, amit magadból ki tudnál hozni.

Magyarra fordítva ennek nem sok értelme van, heti 3-4 edzéssel mind erőben mind fizikumban jobb eredményeket érhetsz el.

2015. dec. 23. 11:53
 7/17 Cortez70 ***** válasza:
56%
Jól írják a többiek: egy ideig, egy szintig erősödsz így is, utána stagnálsz vagy visszaesel. Kell a pihenés.
2015. dec. 23. 11:59
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki fizikai munkat vegez az pont annyira izmos mintha azt az eröszintet kondizassal érte volna el.
2015. dec. 23. 12:03
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2015. dec. 23. 12:05
 10/17 Cortez70 ***** válasza:
Aki fizikai melót végez az is csak abba szokik bele viszonylag gyorsan amit végez. Abba erősödik bele, de utána nem fog tovább erősödni. Koxal pedig erős is lesz az ember, nem csak izmos. Szerinted miért guggolnak bőven 200 kg feletti súllyal testépítők. Meg felhúznak 250-300 kilót, amit egy fizikai melós csak gurigatna.
2015. dec. 23. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!