Ha minden nap edzek nem tudok regenerálódni így nem növekszik az izomtömeg, de erősebb sem lehetek?
--gömb--
Alapvetőleg lehet erosodni igy is, de nem ez a legjobb módja. Bár kérdés hogy milyen felosztásban megy, meg milyen edzés konkrétan, az se mindegy.
Étrend nélkül is lehet fejlődni, hogy meddig, ezt a genetika mellett a bevitt tápanyag mennyisége és összetétele határozza meg. Innen senki nem fogja tudni megmondani hogy meddig fogsz jutni így.
--gömb--
Na akkor én vagyok a legjobb ember, akitől kérdezhetsz, ugyanis én fél évig csináltam ezt. Ebből 3 hónapig volt fejlődés, utána csak a felhuzas erosodott, a tobbi visszaesett. Mondjuk ennek a végletekig minimalista étrend volt az oka leginkább.
Mindemellett összeségében véve én javaslom hogy szedd szét legalább két napra az egészet. Én is most 7/7-ben nyomom, de kétnapos osztasban. Ez sokkal fenntarthatóbb mint a mindent egyszerre verzió. Ahhoz egy idő után nagyon nagy elszántság kell és nem is biztos hogy van értelme. Igazából persze probald ki nyugodtan és majd meglátod :)
Egy szintig erősödnél és izmosodnál is. Aztán mintha elvágták volna. Ez a "szint" még rettentő messze lesz a maximumtól, amit magadból ki tudnál hozni.
Magyarra fordítva ennek nem sok értelme van, heti 3-4 edzéssel mind erőben mind fizikumban jobb eredményeket érhetsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!