Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vérnyomáscsökkentővel edz valaki?

Vérnyomáscsökkentővel edz valaki?

Figyelt kérdés
Mennyire veszi vissza a teljesítményt? Milyen változásokat tapasztaltatok azzal az időszakkal szemben amikor még nem szedtetek vérnyomáscsökkentőt? Edzés alatt most az intenzív súlyzós edzést értem.

2015. dec. 19. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.miert eszel vernyomas csokentot?so es tarsai visszavetelevel probaltad lejjebb vinni?mint pl egy profi etrend?+kardio a vorosvertestek miatt?

(Neharagudj,ha nyomosabb indokod van a szedese,es ezek sem valtak be,es bocsi az offert,de en nem vagyok "gogy"szer parti.)

2015. dec. 19. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Én szedek. Nem veszi vissza a teljesítményt
2015. dec. 19. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,tudom ez a kérdésből nem derült ki,de én nem szedem őket és nem is akarom,de az orvos szerint szükség lenne rá. De nagyrészt valószínűleg az erőemeléstől magas meg részben örökölt a hajlam is.. Jelenleg fokhagyma,galagonya,fagyongy,q10,omega3,c vitamin amik segítenek eddig nem sok sikerrel valamint elkezdtem a kardiót is. A só eddigsem szerepelt tul sokat az étrendemben,de azt is lefogom váltani himalája sóra.
2015. dec. 19. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
omega 3 napi 6g és arginin napi 3g legalább, edzés napon több is mehet. Kezdj el valamilyen aerob mozgást is végezni heti párszor és pihenj picit többet. garantálom sokat javulsz ezekkel.
2015. dec. 19. 23:48
 5/6 anonim ***** válasza:
ja és igyál jó sok vizet!
2015. dec. 19. 23:50
 6/6 anonim ***** válasza:

minden tiszteletem kedves kerdezo.

a kardio sokat segíthet,a megemelt vorosvertest szamnak koszonhetoen.

2015. dec. 20. 12:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!