Vérnyomáscsökkentővel edz valaki?
Figyelt kérdés
Mennyire veszi vissza a teljesítményt? Milyen változásokat tapasztaltatok azzal az időszakkal szemben amikor még nem szedtetek vérnyomáscsökkentőt? Edzés alatt most az intenzív súlyzós edzést értem.2015. dec. 19. 20:41
1/6 anonim válasza:
Szia.miert eszel vernyomas csokentot?so es tarsai visszavetelevel probaltad lejjebb vinni?mint pl egy profi etrend?+kardio a vorosvertestek miatt?
(Neharagudj,ha nyomosabb indokod van a szedese,es ezek sem valtak be,es bocsi az offert,de en nem vagyok "gogy"szer parti.)
2/6 anonim válasza:
Én szedek. Nem veszi vissza a teljesítményt
3/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,tudom ez a kérdésből nem derült ki,de én nem szedem őket és nem is akarom,de az orvos szerint szükség lenne rá. De nagyrészt valószínűleg az erőemeléstől magas meg részben örökölt a hajlam is.. Jelenleg fokhagyma,galagonya,fagyongy,q10,omega3,c vitamin amik segítenek eddig nem sok sikerrel valamint elkezdtem a kardiót is. A só eddigsem szerepelt tul sokat az étrendemben,de azt is lefogom váltani himalája sóra.
2015. dec. 19. 22:06
4/6 anonim válasza:
omega 3 napi 6g és arginin napi 3g legalább, edzés napon több is mehet. Kezdj el valamilyen aerob mozgást is végezni heti párszor és pihenj picit többet. garantálom sokat javulsz ezekkel.
6/6 anonim válasza:
minden tiszteletem kedves kerdezo.
a kardio sokat segíthet,a megemelt vorosvertest szamnak koszonhetoen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!