Hogyan tudom elkerülni a zömök, férfias testalkatot?
Figyelt kérdés
Elég új vagyok még a témában, úgyhogy lehet, hogy elég nevetséges lesz a kérdés. Nemrégiben elkezdtem testépítéssel foglalkozni, de sajnos sok olyan lányt látok az edzőteremben akinek kimondottan férfias, erős alakja lett. Minden izomcsoportra edzek, nem pártolom azt a női logikát, hogy csak hasazni és lábazni fontos, de viszont nem szeretném ha kimondottan széles vállam és férfias testalkatom lenne. Mivel elég alacsony is vagyok szeretném elkerülni a zömök testalkatot is. Ha a testépítés mellé még beiktatom rendszeresen a jógát, akkor lehetséges, hogy izmos, feszes, de mégis nőies alakom legyen?2015. dec. 10. 12:18
1/31 anonim válasza:
Ne izgulj nem leszel túl izmos.
2/31 anonim válasza:
Egyébként a zömökséget főleg a genetikád és az alap szerkezeted adja, nem az edzéstechnikád. Hiába vagy picike, ha nem vagy az a zömök típus akkor nem leszel az akkor sem ha felpakolsz némi izmot.
3/31 anonim válasza:
Mit jelent neked
a zömök testalkat? Linkelnél ilyet?
A jóga kimondottan jót tesz az izomnövekedéshez amúgy.
5/31 anonim válasza:
Most eretnekséget írok de ne használj akkora súlyokat felsőtestnél hát, váll, kar, mell (bár nem tudom nőknél miből áll egy melledzés, ha van egyáltalán) edzésen, ugye ha állja a helyét az a teória hogy nagy súly=tömeg, edzzél nyugodtan oda is, de kisebb intenzitással, kevesebbet, nyilván alkat, genetika függő is, de mi magunk is bele tudunk szólni valamelyest.
6/31 Cortez70 válasza:
Szüless jó genetikával. Egyébként meg: Naturálban az életben nem leszel férfiasan izmos.
7/31 anonim válasza:
Nőknél melledzés: fekvőtámasz. Legalábbis nálam.
8/31 anonim válasza:
a testalkat nem az edzestol fugg.
9/31 anonim válasza:
Ez is olyan, hogy kinek mi a férfiasan izmos. Azért kértem, hogy linkeljen olyat, ami szerinte az.
Én egy éve edzek, de nő létemre már megkaptam, hogy túl izmos a lábam :-)
10/31 Cortez70 válasza:
De jó lenne ha valaki egyszer rám mondaná, hogy túl izmos vagyok. 30 év edzéssel sem értem el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!