Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretnék pár kilót leadni...

Szeretnék pár kilót leadni magamról. Adnátok pár ötletet?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és önbizalom terén nem vagyok a toppon. Úgy gondolom hogy a testem alakításával tudnék kicsi önbizalmat szerezni. Van egy kis pocakom meg egy kis cicim is és hát ezek eléggé zavarni szoktak főként nyáron. Nem olyan nagyon vészes a helyzet, nem kell sörhasra gondolni :)) Hogyan tudnám ezeket a testrészeimet kicsit alakítani? Nem akarok teljesen kigyúrt testet inkább csak az lenne a lényeg hogy ne érezzem magam kellemetlenül miatta és hogy hát ugye ne lötyögjön.. Milyen gyakorlatokkal tudnék változni? Még csak most kezdődik a tél és szerintem ha kitartóan csinálom az általatok javasolt dolgokat akkor nyárra már látványos lenne a változás. Köszönöm a válaszokat előre is, sokat jelentene nekem!

2015. dec. 8. 21:35
 1/3 Cortez70 ***** válasza:

Olvass picit. Google: sárga kapszula.pdf

Van benne étrend és edzésterv is.

2015. dec. 8. 21:37
 2/3 erwin.kik válasza:
Helo! bar en kover nem voltam meg is a legjobb eredmenyt szaladassal( nagyon jo zsiregeto modszer)es a sajat testem sulyanak felhasznalt gyakorlatokkal ertem el(fekvo tamasz, kihuzas, kezallasbol kinyomas. ezt merem allitani mert nalam bevalt! barhol megteheted es nem igenyel sok idot! es fitt leszel tole!!!
2015. dec. 20. 20:25
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Erwin, erdèlyi vagy vagy szlovàk területről írsz? A szaladàs miatt kèrdezem.
2015. dec. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!