Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vékony vagyok, de a hasamon...

Vékony vagyok, de a hasamon mégis elég sok zsír van, először inkább tömegelni kéne vagy szálkásítani?

Figyelt kérdés
Nagyjából ehhez hasonlítanám magam: [link]
2015. dec. 6. 17:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el egy normális diétát, és közben nyomjad a súlyokat keményen. Még sehol sem vagy, rád nem vonatkozik a nem lehet egyszerre fogyni és izomtömeget felszedni rész. Fogyni fogsz, és jönni is fog az izom.
2015. dec. 6. 19:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Kell a tömeg.

Ha most szálkásítasz, szar leszel.

Ha tömegelsz, és mivel hajlamos vagy pocakosodni, lehet, hogy szar leszel, de ha rádiétázol, akkor van esélyed, hogy utána ne legyél szar.

De mivel még nagyon gyík vagy, ahogy írták is előttem, kábé mindegy mit csinálsz, csak az edzéssel törődj és a forma javulni fog.

2015. dec. 6. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Ja, szerintem is te még tudsz izmosodni is fogyás mellett...

Valószínűleg tömegelnék a helyedben, de igazából ehhez még kéne infó.

Nagyon zavar ez a pocak? Tudsz olyan keveset enni, ami a szálkásításhoz kell (lehet, hogy mások szerint az könnyű, nekem erről más a véleményem, sokfélék vagyunk e szempontból is)? Ez utóbbinál számít persze az is, mennyit edzenél.

Van, akinek ilyenkor jobb a tömegelés, jobban néz ki (ha nem jön sok zsír. persze, a háj ott lesz, de fejlődik a teste), jobban érzi magát, utána pedig könnyebb lesz szálkásítani, mint kevesebb izommal.

Én sokkal hájasabb vagyok hason (csak ott, a fene vigye el) s még nem döntöttem el, hogy tömegelni kellene vagy szálkásítani (eddig az ment, de már rég stagnálok), szerintem edzek s eszek olyan keveset, amennyit tudok (ami nálam elég sok :)), az étrendem jó (a fehérjére különösen vigyázok, de úgy általában a tápanyagokról is van némi fogalmam), s majd lesz, ami lesz :D

Aki fegyelmezettebb s nem gyengül el kevés izommal kalóriadeficitben, annak a szálkásítás is opció. De ez egyéni döntés kérdése. Bármelyik út jó, ha a végén jó formád lesz.

2015. dec. 6. 20:15
 14/17 Glacierous ***** válasza:
Tömegelj.Ha nagyon zavar a hasad,akkor szálkásíthatsz.
2015. dec. 6. 20:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Igazából bármilyen hihetetlen, eléggé nehezen hízok, bármennyit is eszek. Mindig is vékony voltam, mint egy pálcika, de asztmás lettem, és hirtelen elkezdtem hízni, kövér lettem. Ahogy folyamatosan elkezdtem nőni, újból vékony lettem, viszont a hasamon makacs zsír ott maradt, minden más helyről lement.
2015. dec. 6. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze "tömegeljen" csak.
2015. dec. 12. 00:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Én is nehezen hízok, pedig nagyon sokat zabálok, főleg szénhidrátot (gabonapehely) meg a kóla de egyáltalán nem híztam a hasam kb mint a tied :D Mondjuk én nem edzek mert kocka vagyok xd
2016. ápr. 7. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!