Vékony vagyok, de a hasamon mégis elég sok zsír van, először inkább tömegelni kéne vagy szálkásítani?
2015. dec. 6. 17:22
1/17 Cortez70 válasza:
Szerintem tömeg kell. Ez még nem vészesen sok zsír.
2/17 anonim válasza:
Hát azért elég rendes úszógumi egy ilyen testhez.
3/17 anonim válasza:
Első tipikus magyar felfogású ember. Tömeg kell more 100 kg alatt nem is férfi a férfi... A kidolgozott izmok világba a múlté. Legyél 100 kg 46-os bicepsszel aztán te vagy a nők bálványai itthon. Vicc. Szerintem a diéta rád férne. Emellett persze súlyos edzés sem ártana, hogy a többi izom elkezdjen fejlődni. :D Az elég apa pocak testre hajaz. :D
4/17 anonim válasza:
utolsó, te vagy eltájolva kicsit... ilyen girnyó test ekkora pocakkal 60-70kg.. ha felszed ehhez egy kis izmot, az összkép egyból sokkal barátságosabb lesz, és még mindig 80 közelében sem lesz... 100kg... életedben nem láttál még félmeztelen 100kg-os embert ezek szerint.
5/17 anonim válasza:
4. Ezzel csak az a baj, hogy ha eddig is pont a hasára volt hajlamos a hízásra, akkor tömegelésnél is ott fog lerakódni a felesleg, és arányaiban semmit nem fog javulni a helyzet.
6/17 A kérdező kommentje:
Szóval akkor mit csináljak?
2015. dec. 6. 18:31
7/17 anonim válasza:
kezdj el edzeni és diétázz. változni fog az egész testkompozíciód és egy jobb alaphelyzetből kezdhetsz majd el tömegelni később.
8/17 Cortez70 válasza:
3-as te tuti ismersz engem. Nàlad szàlkásabb vagyok 45 évesen is kisgyerek. Ne nekem ugass be.
9/17 anonim válasza:
OFF:
Cortez neked egyébként hány % a testzsírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!