Milyen vitaminokat/ízületvédőket ajánlotok súlyzós edzés mellé?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni edzeni és szerintem fontos lenne fehérje meg ch mellett vitaminokat is szedni számomra különösen ízület védőt is hiszen a térdeim eléggé fájnak ha megerőltetem őket2015. dec. 5. 15:34
1/7 anonim válasza:
"a térdeim eléggé fájnak, ha megerőltetem őket" - akkor rosszul végzed a gyakorlatokat, már bocs.
Egy komplex multivitamin és mellé az ízületvédő jöhet, rengeteg féle van a testépítős oldalakon. :)
2/7 Cortez70 válasza:
Pl mega daily one plus, vitabolic. Mèg jobb: multi pro plus.
Ízületvèdőnek nekem jó volt az arthro guard, de sokan ajánlják a sima bolti zselatinport is.
3/7 A kérdező kommentje:
a térdfájdalmak foci vagy tánc után jönnek elő én még nem edzek egyáltalán :)
Egyébként köszi a válaszokat srácok;)
2015. dec. 5. 15:53
4/7 anonim válasza:
Ezek szervezett edzések edzővel vagy szimpla szabadidős tevékenység? Szerintem jobban be kell melegíteni, amellett, hogy ízületvédőt használsz.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezek szabadidős tevékenységek. heti ötször van foci tesin táncolni is csak pár hónapja táncolok mert készülünk a szalagavatóra. Egyébként előfordul hogy nem mozgok és úgy is fáj pl hidegben
2015. dec. 5. 16:04
6/7 anonim válasza:
Érzékeny a térded, az is lehet, hogy szakemberhez kellene menni. Mindig jól öltözz fel, legyen melegen az ízület. Ha leizzadsz, kimelegedsz, akkor is figyelj az ízületre, tartsd melegen, mert ha kihűl, akkor fájni fog. Nekem a könyökömmel volt hasonló, ha edzés után leizzadok, akkor se vetkőzök le félmeztelenre, hanem melegen tartom ameddig hazajövök. Az ízületvédő is számít persze.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen érzékenyek de azért annyira nem vészes csak ha elkezdek edzeni úgy lehet jobban előjönnének a fájások.
2015. dec. 5. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!