Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Piramis edzést vállnál alkalma...

Piramis edzést vállnál alkalmazzátok?

Figyelt kérdés

Vállnál én csak 4x20 szériákat szoktam. Vállból nyomásnál piramisozom néha. Ti hogy emeltek oldalt, vagy mondjuk egy vállból nyomást milyen ismétlésekkel csináltok?

pl. 20-18-16-14?

2015. dec. 3. 19:21
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Nyomàsnàl alkalmazom én is. Nem mindig. Èn 12 ismétlés fölè ritkán megyek.
2015. dec. 3. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Forditott piramis 5,6,8
2015. dec. 3. 19:46
 3/5 Glacierous ***** válasza:
Nyomásnál érdemes alkalmazni.Vállból nyomást 4x8-at csináltam.Mellről nyomásnál 8-6-5-5-3.
2015. dec. 3. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
miko probalok reszegen femenni a lepcson penteki buli utan s mindi leesek. olyan minha pirmisra mene fe osz mindigg visszesne
2015. dec. 3. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Vávávávává!

Akkor sose edzettél magas ismétlésszámmal, mégis szentül állítod, hogy nincs igazam abban hogy 15-20 és afölötti ismétlésszámmal is lehet izmot növelni, és nincs jelentős különbség?

Mert eddig legalább azt gondoltam hogy kipróbáltad huzamosabb ideig, és ezért vagy ennyire megrögzött.

2015. dec. 3. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!