Piramis edzést vállnál alkalmazzátok?
Figyelt kérdés
Vállnál én csak 4x20 szériákat szoktam. Vállból nyomásnál piramisozom néha. Ti hogy emeltek oldalt, vagy mondjuk egy vállból nyomást milyen ismétlésekkel csináltok?
pl. 20-18-16-14?
2015. dec. 3. 19:21
1/5 Cortez70 válasza:
Nyomàsnàl alkalmazom én is. Nem mindig. Èn 12 ismétlés fölè ritkán megyek.
3/5 Glacierous válasza:
Nyomásnál érdemes alkalmazni.Vállból nyomást 4x8-at csináltam.Mellről nyomásnál 8-6-5-5-3.
4/5 anonim válasza:
miko probalok reszegen femenni a lepcson penteki buli utan s mindi leesek. olyan minha pirmisra mene fe osz mindigg visszesne
5/5 anonim válasza:
Vávávávává!
Akkor sose edzettél magas ismétlésszámmal, mégis szentül állítod, hogy nincs igazam abban hogy 15-20 és afölötti ismétlésszámmal is lehet izmot növelni, és nincs jelentős különbség?
Mert eddig legalább azt gondoltam hogy kipróbáltad huzamosabb ideig, és ezért vagy ennyire megrögzött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!