Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó lesz így? És hol vehetnék...

Jó lesz így? És hol vehetnék ilyen dolgokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lenne egy két kérdésem.

1.

Az étrendem jó viszont, minden nap szinte magas a ch. 89kg vagyok és 170g ch meg van naponta. (Még pihenő napokon is.) Én úgy gondoltam, hogy először 2 aerob napot tartanák, meg nézném evvel a heti fogyásomat. Ha már nem menne a kg akkor 3 napot majd 4 nap aerobot tartanák max. Addig csinálnám így még megy a fogyás. Ha már nem akkor csökkenteném a ch a pihenő napokon.

2.

Milyen üzletekben, vehetnék személyesen konyhai és szóba mérleget? A szóba mérleg lehet, analog is lehető legolcsóbb áron...

2015. dec. 2. 12:17
 1/1 Cortez70 ***** válasza:
100%

Ha kalória mínuszban vagy akkor fogysz. Ezt ahogy írod is elérheted több mozgással is.

Mérleget tudsz venni a hipermarketekben, auchan, tesco, obi, kika, stb. De van mèg media marktban, euronicsben is.

2015. dec. 2. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!