Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon nem férne bele egy...

Nagyon nem férne bele egy pici ivás diétába?

Figyelt kérdés

Szilveszterkor lenne egy kis buli, fél éve nem láttam a barátomat, most hazajön, így megígértem, hogy elmegyek vele buliba. Szívesen nem innék, de elviselhetetlennek tartom józanul az illuminált állapotban lévő embereket, ahhoz pedig nincs kedvem, hogy álljak ott, mint egy gyökér és unjam magam. Régebben ittam azért eleget, mielőtt nem edzettem, azt akarom kihozni ebből, hogy sok pia kell ahhoz is, hogy becsiccsentsek. De nem akarom egy este miatt felborítani a diétámat. Éhgyomorra fogok szerintem inni vagy 2 felest, meg egy pezsgőt, hátha megüt ennyi kevés is, így nem kell egész este józanon elviselni a többi ittas embert. 1g/tskg ch-n vagyok, aznap akkor nem eszek ch-t és így helyette menne ez a minimális szesz. Lehet én parázom túl és nem egy napon fog múlni a dolog, de már most bűntudatom van, hogy elterveztem a piát.

Ti hogyan oldanátok ezt meg?

2015. dec. 1. 17:35
1 2
 1/15 Cortez70 ***** válasza:
100%
Hogy oldom meg: iszok én is, de nem leszek talajrészeg. simán belefér pici pia, nem fog leesni az izom rólad.
2015. dec. 1. 17:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha talajrészegre innád magad, az sem számítana semmit..
2015. dec. 1. 17:50
 3/15 Cortez70 ***** válasza:
Az már többet, mert pár napig lehet nem úgy kajálna és dehidratálódna is.
2015. dec. 1. 17:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Ennyire ne legyünk már rákattanva...Versenyre készülsz,vagy mi?
2015. dec. 1. 18:37
 5/15 anonim ***** válasza:
Versenyzel?
2015. dec. 1. 20:08
 6/15 A kérdező kommentje:

Dehogy, nem versenyzek.

Csak simán nem szeretném elqrni az egészet egy ferde estével.

Egy lazább berúgás mennyi kalóriát jelentene?

2015. dec. 1. 20:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Tehát ezalatt azt értem, hogy tudok magamról, jó a hangulat, érzem, hogy a fejembeszállt, de tudok menni és gondolkodni.
2015. dec. 1. 20:25
 8/15 Cortez70 ***** válasza:
Tökmindegy mennyi kalória, 1 napon nem múlik semmi.
2015. dec. 1. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, ha nem versenyzel és nem őrülsz meg aznap este és nem csinálsz ebből rendszert, feleslegesen aggódsz.

Egyébként én úgy gondolom mindenkinek saját magának kell eldöntenie neki mi fér bele mi nem, függ a céljaidtól az adotságaidtól a gondolkodásmódodtól. Mástol erre nem kaphatsz jobb választ.

2015. dec. 1. 20:31
 10/15 A kérdező kommentje:

Természetesen nem állat mód akarok majd inni,tanultam én a régi "szép" időkből, csak egy szolid becsiccsentésre gondoltam, egy régi barátommal, akit régóta nem láttam.

Ezért is akarok trükközni, hogy minél kevesebbet kelljen inni, hogy szintre kerüljek.

2015. dec. 1. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!