Ki szeretném próbálni a kreatint. Szerintetek jó lenne így?
Arra gondoltam, hogy megcsinálnám a feltöltési szakaszt, magyarán az első hetet, a megfelelő "elég nagy" dózissal. Aztán abbahagynám. Ennek az egy hetes magas dózisú töltésnek lenne eredménye? Erőben? Tömegben? Lenne észrevehető hatása? Ennyi idő alatt kiderülne, hogy használt-e? Egyelőre nem akarnám hosszútávon szedni, csak kíváncsi lennék rá, hogy a töltés, és az abbahagyás után mennyire maradna meg nélküle az erő és a tömeg. Ráadásul anyagi okok miatt sem tudnám hosszútávon alkalmazni. Szerintetek megér így egy próbát?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nem egy túl jó kép, én arra értem, hogy nem volt még kreatin, meg fehérje sem, meg nagyon lassan épített izom. Erre értem a szárazságot, hogy szerintem eléggé éhezhet a kiegészítőkre.
Ezen a kép egy nyári kép, itt még nem voltam 80 kg, olyan 76-77 körül lehettem. Azóta kicsit vállasodtam, meg a karom is nagyobb lett talán. Amúgy 180 cm magas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!