Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki szeretném próbálni a...

Ki szeretném próbálni a kreatint. Szerintetek jó lenne így?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy megcsinálnám a feltöltési szakaszt, magyarán az első hetet, a megfelelő "elég nagy" dózissal. Aztán abbahagynám. Ennek az egy hetes magas dózisú töltésnek lenne eredménye? Erőben? Tömegben? Lenne észrevehető hatása? Ennyi idő alatt kiderülne, hogy használt-e? Egyelőre nem akarnám hosszútávon szedni, csak kíváncsi lennék rá, hogy a töltés, és az abbahagyás után mennyire maradna meg nélküle az erő és a tömeg. Ráadásul anyagi okok miatt sem tudnám hosszútávon alkalmazni. Szerintetek megér így egy próbát?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. nov. 30. 10:56
1 2
 1/16 Cortez70 ***** válasza:
Ez így nem érne semmit. Mire betöltődnél és onnantól lassan érne is valamit abba is hagyod. Nem viccből van 40-50 napos szinten tartás.
2015. nov. 30. 11:00
 2/16 Cortez70 ***** válasza:
Amúgy kb 3-4 ezer ft 1 kg kreatin, nem nagy összeg.
2015. nov. 30. 11:05
 3/16 A#szilard ***** válasza:
20%
pénzkidobás a kreatin.
2015. nov. 30. 11:11
 4/16 A kérdező kommentje:
De azért sem szeretném tartósan szedni, mert úgysem szedném örökké, és ha abbahagynám, akkor visszaesnék. De erre lennék kíváncsi, hogy mennyire esnék vissza, meg hogy erőben hogy dobna meg. Viszont nem akarok a "rabja lenni", hogy csak a kreatinnal tudjak jól teljesíteni...
2015. nov. 30. 11:13
 5/16 Cortez70 ***** válasza:
Nálam működik. Nem esel vissza az alapszintre, marad meg kis tömeg és erő. De ez egyénfüggő. Van akinek semmit nem hoz.
2015. nov. 30. 11:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem hozna (bár ki tudja). Nem szedtem még semmilyen kiegészítőt sem, és 5 éve edzek kisebb-nagyobb kihagyásokkal, mondjuk ebből 2-3 év a kemény edzés. 57 kg-ról indultam, most 80 kg vagyok, körülbelül 15%-os testzsírral. De ez tényleg annyira "száraz" izomtömeg, még kiegészítőket sem látott. Most olvasom, hogy a kúrák között 3 hónap szünetet kell tartani, hát az nem kevés idő... Szóval csak maradhat akkor valami az után is.
2015. nov. 30. 11:27
 7/16 A#szilard ***** válasza:
na dobj egy képet magadról :)
2015. nov. 30. 11:29
 8/16 Cortez70 ***** válasza:
Marad persze. De vagy normàlisan szeded vagy hagyjad inkább. 1 héttel semmit nem èrsz. 15 % testzsír amúgy nem szárazság. Az 10 alatt kezdődik. :)
2015. nov. 30. 11:30
 9/16 Cortez70 ***** válasza:
Èn dobjak? :)
2015. nov. 30. 11:31
 10/16 A#szilard ***** válasza:
Akár te is monti :D
2015. nov. 30. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!