Lányként szeretnék izmokat növelni, kérhetek pár tanácsot?
23 éves lány vagyok, és sokat szoktam edzeni. Viszont elég vékony vagyok, de szeretnék magamnak izmokat. NAGY!! izmokat. Tudom, hogy a táplálkozás nagyon fontos, ismerem a sárga kapszula könyvet is.
A helyzet az, hogy a szteroidoktól sem zárkózóm el teljesen, és kíváncsi vagyok, hogy ismertek-e olyan szereket, amiket nőknek is szoktak esetleg ajánlani, és nem teszi tönkre a női jellegeket.
Ilyesmi lenne a célom, tényleg, ha szteroid kell hozzá, azt is elfogadom:
Köszi az eddigi válaszokat, rendesek vagytok, próbálok válaszolgatni.
Sokan mondtátok, hogy ez szép-e, vagy nem szép. Tudom, hogy a legtöbbeknek ez nem tetszik, de sokan vannak, akiknek igen, nem aggódom mások véleménye miatt. De nekem tetszik, és annyira jó érzés lenne szép izmosnak lenni.
3-as: Kb 3 éve csinálom, az étrendemet nem szoktam számolgatni. Tudom, hogy ez nem helyes, mert nem követhető, de próbálok sokat enni. Két nagyobb étkezésem van délben és este, akkor általában valamilyen levest, meg rizset szoktam enni valamilyen hússal. Napközben pedig folyton eszek valami gyümölcsöt, joghurtot, kefirt, meg péksüteményeket. Reggel 20 dkg zabpehellyel kezdek, este 20 dkg túróval zárok.
Ez egy régebbi kép, de nem vagyok izmosabb most sem:
És valóban nem szeretnék szálkás testépítő formát, csak kerekebb és nagyobb izmokat.
Ennél is izmosabb szeretnél lenni?
Csak mert, ha úgy nézzük, a képen tök nagyok már az izmaid... Vagy mekkorát szeretnél?
Mint amazoknak a csajoknak?
igaz, ezen a képen csak a karod látszik, de szerintem ahhoz képest, hogy nő vagy baromi jó :)
szóval, jó úton haladsz, de továbbra is arra buzdítanálak, hogy szteroidok helyett inkább arra figyelj, hogy mit és mennyit eszel.
A leírásodból még nem látom, mennyit eszel (bár azt se, mekkora vagy), azért sok ételed elég kalóriaszegény.
A kép tetszik, ilyen karokkal már kiegyeznék, s ilyen zsírszázalékkal is (a fürdőszoba is csinos)... Azért a többi izmodra is figyelsz, has, láb, ésatöbbi? A lábad nem tűnik különösebben izmosnak, persze ilyen képről nehéz megállapítani az ilyesmit (amúgy nekem is fontosabb a váll és a bicepsz, mint a láb, egyes csajoknak kisebb karral olyan combjuk van, hogy nekem az már túlzásnak tűnik, de másoknak tetszik).
Jó ha egy lány nem nádszál, de az ennyire izmos csajok kevés férfinek tetszenek?
Vagy csajoknak szeretnél tetszeni?
Már leírta, hogy nem érdekli, hogy a férfiátlag számára mi az ideális s magának akar megfelelni... Én megértem, mert én is ilyen vagyok. Ja, a párom is. Kicsit sem érdekli, hogy a nők az izmosabbakra buknak, ő karcsú akar lenni annyi izommal, amennyit hoz az élet és magasról tesz mások véleményére.
Ez sokaknak fura lehet, mert sokan a csajozás/pasizás miatt formálják a testüket. De nem mindenki ilyen. S főleg nem mindenki akar a többségnek megfelelni.
rendben, akkor koxolj. Így nagyon izmos leszel. Tedd gallyra a szervezeted, kezdd már holnap!
Így jó?
Ez már valami, te tuti nem pinatátogatni jársz a terembe. Pedig az étrended nem tűnik túl jónak.
Hol az egész napos fehérjebevitel? Az kevés, ha csak két napközbeni étkezésedben van, legalább négy kellene. És péksüti minek?
Nem okoskodni akarok, lehet, hogy a meló miatt nem tudod megoldani másképp, vagy nem akarsz a dobozolt kajával szarakodni, de szerintem ha ráállnál, akkor még durvább lennél.
Wow.
Én ennyivel elégedett lennék ezzel, igen izmos vagy szerintem nőként. Ha arányos vagy a karodhoz, akkor szerintem igazán jól is nézhetsz ki.
Amiket linkeltél nők ahhoz már eléggé sanszos hogy kell valami huncutság, de ehhez annyira nem értek.
Annyit tudok mondani, hogy szerintem úgy vagy jó ahogy vagy. Naturálba persze folytasd, az a lényeg hogy magadnak tetsszen a tükörképed, de a szteroidokat hagyd inkább. Kár lenne egy múlandó (?) hóbort miatt ilyen dolgokba belemenni. Hosszútávon gondot okozna, mint már mások is írták.
Egész alakosat nem tudsz feltölteni? Nem perverzkedésből, csak kíváncsi vagyok az arányaidra, és hogy mennyit lehet 3 év alatt hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!