Fehérje ital hosszan tartó ivása esetén jelenkezhetnek mellékhatások?
Nem értem mit akarsz az ivás szóval kihangsúlyozni és miért lenne bármi is károsabb, mert iszod? Fuck logic...
Mivel vízzel összekeverve folyadék halmazállapotú lesz lesz, ezért nehéz megenni, tehát alternatív opcióként marad az ivás. De ha ez nagyon zavar, megpróbálhatod beöntéssel úgy biztos nem jelentkeznek mellékhatások.
"Testi folyamatok lejátszódásában szerepet e vállalhat?"
Persze, megemészted. Elég komoly szerepe van. Mivel a testépítés kategóriába írtad, gondolom célod az izomzatod fejlesztése. Na, például ebben is segít. Gondolom a napi étrended is megfelelő, amihez iszod a fehérje kiegészítőt.
A szedés a leírásban volt, ezért írtam. Nyilván ez csak egy szó, de kifejez valamit az ember hozzáállásából, hogy most szernek tartja vagy normál tápanyagnak, ami valójában.
Sosem használtam ilyesmit és nem is tervezem, de legjobb tudomásom szerint ugyanolyan fehérje, mint amit étellel viszünk be, csak persze koncentrált formában.
Sokkal félelmetesebb az élelmiszeripar megannyi terméke, ahol a profit számít, az egészségtelenség foka csak annyiban, hogy ne tiltsák be miatta a cuccot.
Nekem teljesen idegen volt a fehérjeportól való félelem, amíg nem jöttem erre az oldalra, ijesztő, miket gondolnak egyesek, de ez a fene nagy (megalapozatlan) igényesség a sokkal fontosabb esetekben már nem jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!