Melyiket vegyem? Surgos lenne.
17/Fiu/178Cm.
Idaig 61kg-rol 71.3kg-ra sikerult ugy,hogy ne vegyek semmifele etrendkiegeszitot.(4 Honap alatt)
Most szerentek venni,utanna olvastam de nemtudok donteni..
Kreatin vagy Feherje? (54g Szenhidrat van egy adagban amit venni szeretnek,a proteinben pedig 43g Feherje)
Valakit megkerdeztem,es aztmondta inkabb a kreatint javasolna nekem.
Betudok vinni napi 240-280g Szenhidratot,de Feherjebol kb 110 et csak.
Nem szoktam szamolni,hogy mennyit eszek egy nap,etrend kb rendben van,igyekszem inkabb mindig tobb szenhidrat bevitelere.
Ha valaki irna,egy ertelmes valaszt azt megkoszonnem!:)
Megtudom oldani,hogy a 130-140 meglegyen,de utallok mar ennyit enni....:D
Ha ez igy megvan,akkor mehet a kreatin?:)
" Kreatin vagy Feherje? (54g Szenhidrat van egy adagban amit venni szeretnek,a proteinben pedig 43g Feherje)"
He? Ha nincs etrended felesleges kiegekre szorni a penzt, meg ha az okos haverok azt mondjak megéri. Kreatint neked min. 1 evig szoba se johet mert minek? Edzel mar egy ideje etrenddel, rendesen es ugy erzed mindent probaltal mégis stagnalsz? Na akkor kell kreatin.
3 honap alatt 10kg taps taps es erre buszke is vagy...
[link] olvass sokat
Dehogy probaltam meg mindent:DDD
Csak eleg sok mindenki szerint megkellene probaljam,mert ezzel biztos,hogy jobban menne.
Masreszt itt a neten pedig,annyi mocskot osszevissza irnak,hogy vegul sehol nem allok.:)
Akkor hagyjam oket a francba? Mindkettot?:) Mitkellene kezdjek az etrendel?Az nemeleg jo,ha beviszek napi 250g Szenhidrat/130g Feherje?:D
Tudom,hogy mindketto tomegnovelo..
21:14
Mekkora egy paraszt vagy..Asshole.
Miert mikor kellene nekikezdjek?
Vagy vagy 50 eves itt pofazol az helyett,hogy segitenel..
"Tudom,hogy mindketto tomegnovelo.."
hú de leoltanak most :D
Én már csak félve teszek pontot az i-re:
Milyen vitaminokat szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!