A tömegnövelőt edzés után kétszer vagy edzés előtt és után vegyem?
3 hónapja gyúrok, és eddig naponta kétszer ittam, edzés előtt 1 órával és egyből utána. Olvastam hogy nekem edzés utáni 2 órában kell 65g fehérje és 130g szénhidrát. Úgy jó, ha mától edzés után kétszer iszom meg?
3 hónap alatt nőttem 8kg-t.
Reggel és edzés után kéne.
Ha nincs edzés akkor elég egyszer, reggel.
A tömegnövelővel vigyázni kell, mert mint írták is, telis tele van cukorral, ami a mérlegen jónak tűnik, csakhogy a testkompozíciód már annál kevésbé lesz üdítő látvány.
Én, mikor nagyon szerettem volna költeni ilyesmikre és még hittem is bennük, tehát kb 8 éve ezt úgy oldottam meg, hogy reggelire ittam tömegnövelőt, edzés után pedig egy tejsavó fehérje+vitargo kombót. Ha nem mentem edzeni, akkor pedig valamilyen kevertebb fehérjét löktem este.
Igaz elég izgi volt kiadni 4 készítményre a lóvét, azonban közel ugyan ott voltam árban, mintha egyfajtából innék kétszer egy nap. Viszont a hatásfok lényegesen jobb volt.
És az edzés utáni szösszenetről.. A bevitt tápanyag legalább 60%a legyen szilárd forrásból. De legalább! Így pedig meg is válaszoltam a dupla turmixos kérdésedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!