Hogyan oldjam meg az étkezésemet a suliban és koleszban?
Középiskolás kollégista vagyok. A koleszban nincs lehetőség sütésre-főzésre, csak hűtőnk és mikrónk van. A menzás kaja szar (kevés, alacsony tápanyagtartalom). Délután tejberizst szoktam enni,edzés után protein turmix.
Tudnátok olyan kajákat mondani amit el tudnék vinni suliba, mert a csirke-rizs kombót nem tudom megoldani. Tömegelés lenne a cél.
OMG ti nektek egyébként tényleg nem jut eszetekbe a konzerv? a rizs meg ne szórakozzatok én 5 hónapig úgy csináltam, hogy mikróba megfőztem 20 percin(nem szívta be teljesen a vizet nem is baj mert le kell takarni(pl ezüstel) amikor kiveszed és 20 perc kb mire felszívja.
Rohadt jó állaga lesz így a rizsnek. Fehére meg konzerv vagy igen egy hétre megcsinálod azt.
Nekünk se engedtek semmit, mégis bevittük, tudod ez olyan, amit tíltanak úgyis megteszed :D Nekem még halam és macskám is volt koleszbe :D
elektromos főzőlapom is, mert hát nem csak főzni volt jó, de amikor cudar tél volt fűteni is , és igen, felcsempésztük, úgy, ahogy a ventilátort is nyáron, pedig azt nem lehetett táskába begyömöszölni....
csak ne hagyd ott míg fő, mert akkor tényleg kigyúlhat a szoba !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!