Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az baj ha reggel és este is...

Az baj ha reggel és este is eszem 250gramm Zabot?

Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hús nélkül meg lehet lenni, de fehérje kell. Az ilyen "főtt étel", "amit anya főz", "leves+második", amit millió helyen olvasok a gyk-n, kicsit sem informatív. Ilyen sok zab mellé extra jó ebéd kéne, zöldség, sok tápanyag...

Ennyi zabban még fehérje sincs kevés, de az aminosavkomplexe bizonyára nem az igazi, az növényeknél ritkaság, mintha a kendert dícsérnék, de ezzel nem vagyok képben, én elvagyok a komplett fehérjét biztosító tápanyagdús tojásaimmal.

Nagyon fehérjeszegény ebéddel pedig még a fehérjeigényed se lesz meg egy napra, aminosavak ide vagy oda.

Általában nagy körültekintést igényel, ha erősen támaszkodunk egyetlen ételre, minél tápanyagszegényebb, annál inkább, hisz akkor nagy a felelősség a többi ételen, minden tápanyagot biztosítaniuk kell, ami kimaradt.

2015. nov. 10. 15:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Minek ennyi ch? ~350g
2015. nov. 10. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Van, akinek sok energia kell s nem mindenki eszik sok zsírt... Néha nem értem, mit gondolnak itt az emberek, azt, hogy mindenkinek elég 2000 kcal?
2015. nov. 10. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Én napi fél kiló zabtól katapultálnám magamat a világűrbe, annyira gázos lenne a szitu:D Kajak bevágsz egy fél kilós csomagot egy nap alatt? Respect ha igen.
2015. nov. 10. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!