Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi történik, ha úgy edzem,...

Mi történik, ha úgy edzem, hogy alig, vagy szinte semmi tápanyagot nem viszek be a szervezetembe?

Figyelt kérdés

Adódott egy olyan lehetőségem, hogy szinte ingyen edzzek és mire egyáltalán végiggondolhattam volna, már meg is kaptam ezt a lehetőséget. És nem mondhatom vissza.

Évekkel korábban már kondiztam, éveken át, tudom, hogy miből mennyit KELL enni, tisztában vagyok a megfelelő étkezés fontosságával.

Jelenleg külföldön vagyok, (itt kaptam a lehetőséget), nyelvet tanulok, így egy jódarabig munkám sem lesz, eléggé le vagyok eresztve anyagilag, tehát nem engedhetem meg magamnak a fehérjeporokat, húst, sem semmit, ami kicsit is többe kerül. Keveset is eszem, be kell osztanom, amim van.

1. A kérdésem az lenne, hogy, ha kevés vagy nulla tápanyagbevitellel edzem, milyen változásra számíthatok a testalkatom terén és a szervezetem, egyáltalán, hogyan reagál majd rá?

2. Vagy, hogyan táplálkozhatnék megfelelően, de nagyon olcsón?

(olyan válaszokat nem kérek, hogy aki csóró, ne edzzen)

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 8. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mennyit költesz élelmiszerre átlag /nap?
2015. nov. 8. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

igazából nem is értem hogyan feltételezted ezt a aki csóró ne is eddzen dolgot,amikor a sportok legtöbbjének célja a képességfejlesztés.

vagyis hiába nem néz ki sehogy egy ember,de ha 10 éve késharcol,vagy 10 éve bokszol,akkor le tud kaszabolni egy egész hordát késsel,vagy le tud ütni 3 támadót is akár.

ezért a sport elsődleges célja a képességfejlesztés.

ha a testépítés a téma és nem tudsz enni,akkor is hasznos az edzés mint mozgás,bár itt ugye nincsen képesség fejlesztés,de átmozgatod a tested,kikapcsolódsz közben,elfoglalod és karban tartod magad.

2015. nov. 8. 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyed ami van és kész.
2015. nov. 8. 16:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy így is lehet erősödni. Én is étrend nélkül csinálom és haladok azért. Bár nem fizikumra megyek, hanem inkább erőre meg levezetni a feszkót.
2015. nov. 8. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!