Ha új vagyok, foggalmam sincs mit hogyan kell csinálni és vékony vagyok kinéznek az edzőteremböl? Vagy a saját dolgukkal vannak elfoglalva? Tervezem egy ideje de még nem mertem elkezdeni...és nincs senki akivel tudnék menni mivel én tömeget növelnék gyúrnék, míg a bnőim csak kis erobikot akarnak...
jol van sracok de akkor ne sirjatok ha csajotoknak lottyedt a segge esetleg nincs is neki. A legtobb lany aki edz (akiket ismerek) max ferfi szemben csinos, noies alakja lesz nem pedig 40es karja. Nem minden csajszi genetikaja van a toppon es nez ki jol. Na nekik javasolt a kondi.
2015. nov. 8. 17:01
12/22 - palilaci - válasza:
Kerdesre
Egyaltalan nem, inkabb ha van idom es latom tanacstalan segitek neki. Viszont az 1 hete edzo, feszengo es baromallat modjara viselkedo szarokat kirohogom.
2015. nov. 8. 17:04
13/22 anonim válasza:
palilaci: semmi baj nincs azzal ha edz, de ha tényleg belejön és nem az lesz, hogy heti 2x lemegy a terembe, lesz..rja a kaját és amúgy is abbahagyja 2 hónap múlva, akkor jön a baj. Mert ugye akkor neki bejön a dolog, a testépítés meg nem olyan, hogy "jó, elértem ezt a formát, ezt fogom tartani". Nagyon nem. Aki belejön az célt akar magának, mindig egyre jobb formát, a sport lényegénél fogva az egyre jobbra ösztönöz, aki futni jár, az sem elégszik meg annyival, hogy "jé, már nem halok meg 20 perc futástól, akkor ennyi elég is lesz, tartsuk ezt a szintet". Aztán "hipsz-hopsz" ott vagyunk, hogy helóbeló, ez most egy fiú hosszú hajjal?
2015. nov. 8. 17:09
14/22 anonim válasza:
Jaj istenem ti is azt toljátok mint 2 kérdéssel arrébb:
megtaláltam azt az 50 ből 1 személyt aki túltolja az edzést, és megjegyzem: NEKED nem tetszik.
Ezért bárki aki súlyhoz nyúl az már randa lesz. Húzd le magad a budin. Amikor gyerekként először elestél futás közben abbahagytad a futást?
Kár hogy nem volt így a félrenyeléssel, akkor legalább abbahagytad volna az evés/ivást, és nem osztanád a korlátoltságodat.
2015. nov. 8. 17:20
15/22 anonim válasza:
Löttyedt segg? Szilikon.
Egy nő legyen nő, ne nehéz súlyokat emelgessen, meg 100 kilókat nyomjon fekve. XD
2015. nov. 8. 17:26
16/22 anonim válasza:
Most kajak nem tudom eldönteni, hogy egyesek tényleg annyira retardáltak-e, hogy komolyan gondolják, amit írnak, vagy csak rettentő bénán parodizálnak. Egyikre se lennék büszke a helyükben.
Megijedsz egy nőtől, akinek vannak az edzésben ambíciói? Küldd hozzám, mindenki boldog lesz.
17:20-asnak meg jár egy nagy plusz, jól megfogalmazta.
2015. nov. 8. 18:46
17/22 anonim válasza:
"Megijedsz egy nőtől, akinek vannak az edzésben ambíciói?"
Szerintem te is megijednél, ha a szexből hirtelen fekvenyomás lenne és te lennél a súly...
2015. nov. 8. 18:53
18/22 anonim válasza:
Nem biztos, lehet mókás lenne. Nálad biztos mókásabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!