Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdőkét a Cutler Goldba?

Kezdőkét a Cutler Goldba?

Figyelt kérdés

Most gondolkozom, hogy melyik terembe vegyek bérletet. A budapesti Cutlert néztem ki magamnak, mert 1) jó helyen van 2) videókat láttam ottani edzésekről, és nagyon tetszik a felszereltsége.

A negatívumok: valószínűleg rohadt sokan járnak oda, és nagyon sok a profi.

Nektek van tapasztalatok a teremről?

Van olyan napszak, amikor kicsit kevesebben vannak? (Úgy hallottam, hogy általában tömve van.)

Ha odamegyek kezdőként, nagyon sz*rul fogom érezni magam?

Mármint az elején nyilván lesz egy kis lámpalázam, de a "nagyok" nem fognak kinézni? Köszi a válaszokat!

24/L

2015. júl. 30. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Nő vagy, nem hiszem, hogy azért fogod kellemetlenül érezned magad először, mert kezdő vagy. Mindenesetre segítséged biztos lesz.
2015. júl. 30. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
1 profi testépítő jár oda, nem veled fognak foglalkozni.
2015. júl. 30. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mit értesz profik alatt, ha arra gondolsz, hogy versenyzők, akkor azzal ne törődjél, nekik sem az a céljuk, hogy elijesszék a kezdőket.
2015. júl. 30. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő nem konkrétan így értette, de a Tóth Dani ráadásul edző, tehát neki pláne nem érdeke, hogy elijesszen embereket.

Egyébként nagy teremben kevésbé vagy feltűnő.

2015. júl. 30. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor sem fogják kinézni :)
2015. júl. 30. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Istenem ezek az emberek:D:D

Hát komolyan kit érdekelsz, miért foglalkozna veled bárki is??

2015. júl. 30. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Hat nem is tudom.... ha nem vagy bomba no ne lepodj meg ha neha kuncogast hallasz a hatad mogott, 70 kilo felett pedig be sem engednek es ha azt hallod, hogy "friss hus" akkor FUSS!
2015. júl. 30. 23:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Az utolsó hülye választ leszámítva köszi :)

Azért tettem fel a kérdést, mert múltkor beszéltem egy csajjal, aki itt kezdett edzeni. Ő mondta, hogy hamar váltott, mert nagyon rosszat tett az egojának, hogy túl sok haladó/profi volt körülötte.

Mivel ezt nem részletezte, én meg akkor nem kérdeztem, ezért tettem fel így a kérdést.

De azt hiszem, ezt fogom kipróbálni, remélem, bejön :)

2015. júl. 31. 01:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még jó is. Nem egóra kell edzeni...
2015. júl. 31. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!