Ha új vagyok, foggalmam sincs mit hogyan kell csinálni és vékony vagyok kinéznek az edzőteremböl? Vagy a saját dolgukkal vannak elfoglalva? Tervezem egy ideje de még nem mertem elkezdeni...és nincs senki akivel tudnék menni mivel én tömeget növelnék gyúrnék, míg a bnőim csak kis erobikot akarnak...
Semennyire.Ha valamit rosszul csinálsz,általában segítenek.Csak ne állj neki a guggoló álványnál bicepszezni.
2015. nov. 8. 15:09
2/22 anonim válasza:
Olvasd el a sárga kapszula c. ebookot
És ajánlom a powerbuilder oldalán találhatót is.
Mind2 ingyenes, és alapvető információkat tartalmaz. Kevésbé érzed majd magad hülyének, de amúgy se néz ki soha senki ki.
2015. nov. 8. 15:26
3/22 anonim válasza:
Nem szokták kinézni a kezdőket.
(Hogyhogy mostanában egyre több fiatal lány áll neki testépíteni? Tudom, hogy le leszek pontozva, de annyi szép lány csúfítja el ezzel magát, hogy az nem igaz.)
2015. nov. 8. 15:29
4/22 anonim válasza:
Igen, mintha 2 hónap edzés után egy nő így nézne ki:
A nők gyógyszerek nélkül a büdös életben nem lesznek izmosak. Legfeljebb "formásodnak".
2015. nov. 8. 16:10
6/22 anonim válasza:
Jajj. A barátnőm is elkezdett tömegelni vagy mit és egy év múlva már akkora segge lett, hogy lehetett mellette elmenni...A combja is hatalmas és izmos lett, vagy 65 centi vastag, erre még rátömegelt és 70 centis lett. Utána beiratkozott valami tájbox edzésre és egy veszekedésnél megrúgott a fél tonnás, 80 centis lábával, én rárepültem az üvegszekrényre és összevágtam magam, eltört 20 bordám. Szerencsére előtte felhívtam a skinhead haverjaim, akik egyenként 150-200 kilósak és lebírták fogni, mivel éppen akkor törték be az ajtót, amikor lerúgott. Még jó, hogy rövid a hajuk, nem lóg rá a fülükre és hallották a csörömpölést. Szóval a végén vagy 85 kilósra gyúrta magát és agresszív lett a rengeteg szőlőcukortól meg fehérjétől. Egyszer szexnél ráfeszített a hátsójára és eltörte a farkam....Szóval csak óvatosan kérdező...XD
2015. nov. 8. 16:27
7/22 anonim válasza:
4-es. 30 fős egyetemi csoportomban 2 lány is van aki gyúr. Egyik évek óta, na neki tényleg olyan deltája van mint az állat, most volt korosztályos EB-n és pontszerző helyen végzett... a másik 1 éve kezdte el és sokkal látványosabb az izomzata mint amit te linkeltél. Akkora válla van a kis magasságához, meg akkora felrakja, hogy csak lesnél... pedig alapjáraton mindkettő tök szép lány lenne/volt.
2015. nov. 8. 16:37
8/22 anonim válasza:
Én am csak megkérdezném a 3-ast hogy járt e már egy népszerűbb teremben, mint pl a cutler csúcsidőben.
Kicsit több jó nőt látni ott arányaiban, mint a mekiben... :S
2015. nov. 8. 16:37
9/22 anonim válasza:
semennyire, nézz utána azért dolgoknak, linkeket már adtak a többiek
esetleg kérj meg valakit ha csinál egy gyakorlatot hogy tanítsa meg, ne hörögj meg ilyenek, és legyél szerény, így látni fogják hogy komoly ember vagy akkor is ha most kezdtél, és még barátokat is szerezhetsz :)
2015. nov. 8. 16:42
10/22 anonim válasza:
Amúgy nem vágom, hogy mi a szép azon, ha nőnek 38-39 centis karja meg 80-as combja van. Meg ha ráfeszít a hátára és kitakar ha mögé állsz. Meg ha 2x annyit eszik, mint én. Tömegelésnél meg akkora lesz, mint egy ház. Ha meg kokszol bajsza nő. Egy nő legyen otthon és nézze a TV-t.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!